Βροχερός ο καιρός σήμερα








Βροχερός ο καιρός σήμερα
Τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες και άνεμοι νότιων διευθύνσεων στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.
Αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Από το μεσημέρι εξασθένηση των φαινομένων στα βόρεια και σχεδόν αίθριος καιρός στα νότια. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι στα νότια και το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: αρχικά νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι 5 με 6 και στη δυτική Κρήτη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 και στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.  
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Από το απόγευμα σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Αττική: νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...