Ανατρεπτική αποχώρηση από το «Dancing»








Ανατρεπτική αποχώρηση από το «Dancing»
Μια ακόμα αναπάντεχη αποχώρηση συνέβη στο έβδομο live σόου του "Dancing With The Stars", το βράδυ της Κυριακής.
Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν εκείνη που τελικά έφυγε, παρά το γεγονός ότι πήρε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Tα ζευγάρια αυτή την εβδομάδα χόρεψαν στους ρυθμούς του rock 'n' roll ( οι γυναίκες) και Mambo (οι άντρες). Αισθητή απουσία από την βραδιά ήταν εκείνη του Γιώργου Γερολυμάτου που έλειπε εξαιτίας προγραμματισμένης του συναυλίας στο εξωτερικό. Οι εκπλήξεις πάντως, για ακόμα μια φορά από το σόου, δεν έλειψαν. Τέσσερα ήταν τα ζευγάρια που πήραν τον αριθμό 10 στη βαθμολογία από τους κριτές (τα τρία από αυτά το πήραν δυο φορές), βαθμό που εγκαινίασε στο προηγούμενο live ο Αργύρης Αγγέλου: Κώστας Μαρτάκης & Μαρία, Ελεονώρα Μελέτη & Ηλίας, Νατάσα Καλογρίδη & Βαγγέλης(οι μοναδικοί που πήραν το 10αρι μια φορά), Νάντια Μπουλέ&Θάνος. Ο Αργύρης Αγγέλου αυτή τη φορά πήρε μόνο τέσσερα 9αρια, αφού όπως δήλωσαν οι κριτές δεν ήταν τόσο καλός όσο ήταν στην προηγούμενη εμφάνισή του.
Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της βραδιάς, ήταν η γκεστ εμφάνιση του Σπύρου Σούλη, που χόρεψε με ντάμα την Άννα Πολύζου, την παρτενέρ που είχε ο Νάσος Γαλακτερός. Ο γνωστός αρχιτέκτονας, όχι μόνο απλά καταχειροκροτήθηκε για την εμφάνισή του, αλλά απέσπασε και εξαιρετικά σχόλια για την επίδοσή του από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κωστάλας του είπε: "Αν οι χορευτές ή εμείς ξέραμε να χτίζουμε σπίτια όπως εσύ χόρεψες, θα είχαμε χτίσει πάρα πολλά σπίτια παντού", με τον Γιάννη Λάτσιο να εκφράζει την επιθυμία του να είναι του χρόνου μαζί τους στον επόμενο κύκλο του DWTS, γεγονός που βρήκε σύμφωνους όλους τους παρευρισκομένους.
 Προτεινόμενοι για αποχώρηση ήταν η Νατάσα Καλογρίδη και η Ναταλία Δραγούμη. Η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ανακοίνωσε ότι αποχωρεί η Νατάσα Καλογρίδη, εξέφρασε την έκπληξή της για το αποτέλεσμα, δηλώνοντας ξανά πόσο ανατρεπτικό είναι το φετινό σόου. Η Νατάσα, που δεν μπόρεσε να κρύψει την απόγοητευσή της, είχε πάντως κερδίσει τη συμπάθεια όλων των παικτών- αλλά και της Ζέτας Μακρυπούλια και του Γιάννη Λάτσιου- οι οποίοι τη σήκωσαν κυριολεκτικά στα χέρια λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...