Άτακτες οι ανιψιές της Diana!








Άτακτες οι ανιψιές της Diana!
Τρία ξανθά κορίτσια με όμορφα πρόσωπα, πολύ ταιριαστά και όμοια μεταξύ τους, με μεγάλα γαλάζια μάτια, βρέθηκαν στο αββαείο του Ουέστμινστερ για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.
H φωτογραφία με τις καλοντυμένες και κομψές κοπέλες ήταν μία από τις πιο συζητημένες στο γάμο της χρονιάς, σύμβολο των νιάτων και της ομορφιάς, αλλά και της κοινωνικής τάξης των τριών καλλονών, που τυχαίνει να είναι οι Lady Kitty, Amelia και Eliza Spencer -οι κόρες, δηλαδή, του Earl Spencer, αδερφού της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.
Για την Daily Mail, που... καμαρλωνει με το γνωστό φλεγματικό στιλ, οι τρεις ανιψιές της «Lady D» μεγαλώνουν, «ανθίζοντας με νεανική τελειότητα».
Για κάποιους άλλους σχολιαστές ωστόσο, οι τρεις νεαρές μοιάζουν περισσότερο με στάρλετ σειράς τύπου... «Baywatch»!
Το ντεμπούτο των τριών κοριτσιών σε μια εκδήλωση υψίστης σημασίας για τη «high society» της βρετανικής κοινωνίας έγινε δεκτό με ενθουσιασμό, ιδιαίτερα μάλιστα στη Νότιο Αφρική, όπου μεγάλωσαν και ανατράφηκαν. «Σέξι και χαλαρές», «εκθαμβωτικές και αισθησιακές» τις χαρακτήρισαν τα μέσα ενημέρωσης, καθώς επίσης στιλίστες και σχεδιαστές μόδας, τονίζοντας πάντως ότι τα φορέματά τους ήταν κάπως «συντηρητικά».
Αντίθετα πάντως με το... συντηρητικό τους «look» στο γάμο, οι τρεις ανιψιές της Diana είναι γνωστές στη Νότιο Αφρική για τον εξωτικό τρόπο ζωής και τις ξέφρενες νύχτες τους, καθώς ο χαρακτηρισμός «party animals» μάλλον τους ταιριάζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.
Για του λόγου το αληθές, αναρτήθηκαν χαρακτηριστικές φωτογραφίες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από φίλους των τριών «καθώς πρέπει» δεσποινίδων, αναγκάζοντας την Daily Mail να τις χαρακτηρίσει ακόμα και... «πορνογραφικές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...