Η δύναμη της Θέλησης!!!!!

Του Σταύρου Μαρίνη
Δεν θα συνεχίσω σήμερα το εθνικιστικό παραλήρημα μου και ευχαριστώ τον ανώνυμο αναγνώστη για το σχόλιό του που το έγραψε με Αγάπη. Άλλωστε είμαι ανοιχτός στην οποιαδήποτε κριτική και ειδικά στην καλοπροαίρετη όπως αυτή του αναγνώστη ή της αναγνώστριας στο χθεσινό μου κείμενο. Πάμε τώρα να πούμε για το πόσο σημαντική είναι στις δύσκολες στιγμές η δύναμη της Θέλησης. Όταν πριν μερικά χρόνια αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα έχοντας τόσα πολλά ελαττώματα και "κακές" συνήθειες όλοι ποντάριζαν ότι δεν θα τα καταφέρω. Τελικά όχι μόνο τα κατάφερα αλλά βρέθηκα και σε λίγο καλύτερη θέση από αυτή που ήμουν πριν!! Κατάλαβα ότι άμα παλεύεις και δεν παραδίδεσαι έχεις ΕΛΠΙΔΑ έστω και εάν είναι πολύ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ η διαδικασία του ξεβολέματος από συνήθειες της καθημερινότητας που τότε φάνταζαν πολυτέλεια ενώ πριν ήταν καθημερινή ρουτίνα.
Τα γράφω με αφορμή την οικονομική μιζέρια που περνάει ο Τόπος και κυρίως για την ευκαιρία που έχουμε μέσα από την τωρινή δυσκολία να κάνουμε όσους ποντάρουν κερδοσκοπώντας στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Πατρίδας μας να κοκκινίσουν από το κακό τους γιατί από ντροπή δεν θα κοκκίνιζαν ΠΟΤΕ. Βέβαια για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Χώρας πρέπει κάποιοι να πάνε ΦΥΛΑΚΗ γιατί εγώ και χιλιάδες άλλοι Συνέλληνες αρνούνται να τραβήξουν κουπί για τα δις ευρώ που τσέπωσαν κάποια λαμόγια του Δημόσιου Τομέα αλλά και κάποιοι επιχειρηματίες που πλούτισαν κλέβοντας τον Ιδρώτα μας. Εγώ τότε έμαθα ότι δεν μπορώ να ξοδεύω 100 ευρώ την ημέρα και παρόλλο που αυτό ήταν δύσκολο συνήθισα στην Ιδέα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλωστε ένα απάνθρωπο Κράτος με ανάγκασε να πληρώσω φόρο κληρονομιάς και αρνιόμουν πεισματικά με απατεωνιές και κρυφά παράθυρα του Νόμου να γλιτώσω έναν φόρο την στιγμή που πολύ πλουσιότεροι δεν έχουν μπει ποτέ στην διαδικασία αυτή αφού οι "ΔΩΡΕΕΣ" τους  απαλλάσουν από τέτοια ΕΞΟΔΑ. Η Χώρα λοιπόν σήμερα δεν έχει πολλές επιλογές παρά να συνομιλήσει με τους Δανειστές της και να απαιτήσει ανθρώπινους κανόνες αποπληρωμής ενός ΧΡΕΟΥΣ που στην ουσία δημιουργήθηκε με τεχνητό ΤΡΟΠΟ. Η Ελλάδα δεν έχει τις επιλογές της προηγούμενης δεκαετίας επειδή το σοσιαλιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ διέλυσε τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ και οδήγησε τον ΛΑΟ σε εύκολες λύσεις που μας οδήγησαν στην ουσία να συναγωνιζόμαστε οικονομικά πρώην Κράτη του Ανατολικού μπλοκ. Είναι ώρες που ο Ελληνισμός καλείται να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και σε αυτό το κάλεσμα ΠΡΕΠΕΙ όλοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να αποφασίσουν σε ποια ΕΛΛΑΔΑ θέλουν να ζήσουν. Γιατί οι αριστεριστές και συν αυτώ κατάφεραν ΧΩΡΙΣ καν να κυβερνήσουν να διαβρώσουν ότι υγιές υπήρχε. ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ άλλωστε το 80% από αυτούς ανήκουν σε κόμματα που ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς. Για αυτό και δεν έχουμε ΚΡΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...