Στον ανακριτή και οι υπόλοιποι


Ο πρώτος γύρος των απολογιών ολοκληρώνεται με τους Νίκο Χάλκο και Βασίλη Γεωρτσιάκο να βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ευελπίδων.Όπως φαίνεται τόσο ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, όσο και ο μπουκ θα αφεθούν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους, όπως έγινε και με τους Σταύρο Ψωμιάδη, Ανδρέα Δημόπουλο, Αθανάσιο Ντότση, Δημήτρη Ζαβαντία, Νίκο Παντέλη και Νίκο Ζαμάνη.

Αντίθετα, από χθες προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης) και Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ). Οι τρεις αναμένεται να καταθέσουν έφεση ζητώντας την αποφυλάκισή τους, μέχρι να δικαστούν.

Καταζητούνται ακόμα οι τέσσερις


Από τη λίστα με τους 15, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, τέσσερις ακόμα καταζητούνται. Ένας εξ αυτών είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του, Χρήστος Μυλωνόπουλος. Παράλληλα, έντονη είναι η φημολογία πως, εκτός από τον Ψωμιάδη, θα παραδοθούν στις Αρχές και οι υπόλοιποι τρεις. Πρόκειται για τους: Ιωάννη Παπαδόπουλο του Στυλιανού (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Μιχάλη Νικολόπουλο του Αντωνίου (παίκτης Ηλιούπολης) και Ιωάννης Παπακώστας του Παύλου (προπονητής).

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, που αντιμετωπίζει ποινική δίωξη. Ο κ. Χριστοβασίλης πήγε για να πάρει τη δικογραφία και να τη μελετήσει.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις 15:00 συνεδριάζει η Super League με κύριο θέμα της επικύρωση της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση της Super League:


«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/06/2011 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

2. Επιστολή Ε.Π.Ο. με θέμα “Αγώνες Play Off Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Κατηγορίας και Αδειοδότηση Ομάδων”

3. Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ και Τελικής Κατάταξης Αγώνων Play Offs ΟΠΑΠ.

4. Επικύρωση Βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής ΟΠΑΠ.

5. Πλαίσιο συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.

6. Βελτιώσεις Γηπέδων και Αγωνιστικών Χώρων.

7. Διάφορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...