Ξαφνικός θάνατος διάσημου μοντέλου

Σοκ στην κοσμική Αθήνα από τον αιφνίδιο θάνατο γνωστού μοντέλου. Το άψυχο σώμα της 33χρονης βρέθηκε σε σπίτι φίλου της που τη φιλοξενούσε στα βόρεια προάστια, και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογική αιτία. Πριν από χρόνια είχε λάβει μέρος σε...



καλλιστεία και είχε διακριθεί, γεγονός που της άνοιξε πολλές πόρτες στον χώρο της μόδας, ενώ έκανε παρέα με λαμπερά ονόματα της showbiz. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος του μοντέλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες η αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα του άτυχου μοντέλου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί, έπειτα από εντολή της οικογένειάς της, νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το άτυχο κορίτσι ξεκίνησε τη διαδρομή του στο modeling με διαβατήριο μια πολύ καλή συμμετοχή στον διαγωνισμό «Playmate». Πολύ γρήγορα, όμως, την κέρδισε ο χώρος του night life, και για πολλά χρόνια εργαζόταν στην υποδοχή αλλά και στις δημόσιες σχέσεις γνωστών κέντρων της Αθήνας. Ηταν μια πανέμορφη κοπέλα, περιζήτητη στους κύκλους των διοργανωτών πάρτι λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της αλλά και του άψογου χαρακτήρα της.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ στενοί φίλοι της δεν ήθελαν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου της: «Μακάρι να μη λέμε για το ίδιο πρόσωπο και να είναι συνωνυμία. Ηταν ένα καταπληκτικό κορίτσι από αυτά που σπανίζουν στον χώρο του modeling» δήλωσε στην «Espresso» κολλητή φίλη της. Μη θέλοντας, μάλιστα, να πιστέψουν το γεγονός οι φίλοι της καλούσαν και ξανακαλούσαν στα δύο κινητά της. Μάταια όμως, δεν απαντούσε κανείς.

Το μοντέλο ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των σοβαρών επεισοδίων την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε από φίλο της να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του, όπου και βρέθηκε νεκρή. Σύμφωνα με δικούς της ανθρώπους, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και είχε χάσει πολλά κιλά. Ολα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη νεκροτομή, αν και όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...