«Ποδαρικό» στο Ζέεφελντ! (photos)

Το gazzetta.gr ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ η οποία είχε διάρκεια μια ώρα και δέκα λεπτά με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ατομικό ο Δασκαλάκης. Τι περιλάμβανε το πρόγραμμα.
Στις 7.25 ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ για την φετινή περίοδο. Πρώτος πάτησε χορτάρι ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος έδωσε στην συνέχεια εντολή στους παίκτες να... πιάσουν αμέσως μπάλα στα πόδια τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκίνησαν με χαλάρωμα και πάσες. Εν συνεχεία ο Βάσκος τους μίλησε για πέντε λεπτά στο κέντρο του γηπέδου. Ακολούθησε τρέξιμο για ένα πεντάλεπτο.

Στις 7.40 οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησαν διάφορες ασκήσεις. Στις 7.50 ο Βάσκος τους χώρισε σε τρεις ομάδες για να παίξουν κορόϊδο. Αυτό κράτησε για 15 λεπτά.

Η προπόνηση τελείωσε με σπριντ, ασκήσεις ταχυδύναμης, διατατικές, τρέξιμο και χαλάρωμα στο τέλος. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Δασκαλάκης έκανε μόνος του τρέξιμο, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο ατομικό πρόγραμμα.

Photo Gallery
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...