Επιστροφή στην Δραχμή πλήρης αποτυχία του ΓΑΠ

Ξεκινάμε αργά είναι η αλήθεια και σας ευχόμαστε καλό χειμώνα. Σας λέμε ότι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ είναι μονόδρομος και όπως ΠΡΩΤΟΙ σας γράψαμε ότι η Χώρα μας πάει ΔΝΤ έτσι και τώρα σας λέμε ότι η Ελλάδα δεν έχει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να παραμείνει στην ζώνη του ευρώ εκτός και εάν πιστεύει κανείς ότι σύντομα θα οδηγηθούν στο ΔΝΤ κράτη όπως η Ιταλία , η Ισπανία ή ακόμη και η Γαλλία. Επειδή ΘΑΥΜΑΤΑ γίνονται αλλά όχι τόσο συχνά ΕΧΟΥΜΕ την ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι το Μάρτιο τοου 2012 η Χώρα μας θα επιστρέψει στην δραχμή και η συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους μας.
Χρήματα θα υπάρχουν αλλά με αυτά δεν θα μπορείς να αγοράσεις κανένα εισαγώμενο προϊόν αφού η αγοραστική δύναμη του νομίσματός μας θα είναι χειρότερη από την παλιά δραχμούλα. Ένα ευρώ θα ισοδυναμεί πλέον με 500 δραχμές και το μόνο ίσως καλό είναι ότι χιλιάδες μετανάστες θα εγκαταλείψουν την Πατρίδα μας αφού άλλο να στέλνεις ευρώ στην Αλβανία , την Ρουμανία ή την Βουλγαρία και άλλο να στέλνεις την δραχμούλα. Και ο καφές βέβαια θα κάνει 1500 δραχμές ενώ ο μισθός του εργάτη θα είναι εκεί κοντά στις 400.000 δραχμές. Εφιαλτική φαντάζει αυτή η πραγματικότητα και μας γυρίζει σε δεκαετίες που αυτοκίνητο είχαν ελάχιστοι στην γειτονιά και πέζαμε άνετα μπάλα μέσα στους δρόμους!!! Καλή συνέχεια και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ . Άλλωστε το DNA του Έλληνα είναι τόσο ΔΥΝΑΤΟ που επιβιώνει και πάλι θα μεγαλουργήσει όταν καταλάβει ότι πρέπει να κάνει κάτι για το μέλλον των παιδιών του.
ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...