Δεν θέλουμε να μας σώσουν εμείς θα τους σώσουμε!!!!!!!!!!!!

Mέσα στην γενική Παρακμή μιας κοινωνίας που σε λίγο δεν θα έχει ούτε τα προς το ζειν η μόνη ελπίδα είναι ένα καινούργιο ΟΡΑΜΑ. Τόσο ο Καπιταλισμός όσο και ο Κομμουνισμός -πολύ νωρίτερα -οδήγησαν τον κόσμο σε αυτή την τραγική κατάσταση και δεν υπάρχει γιατρειά χωρίς βαθιές τομές πρώτα από όλα στον τρόπο που σκεφτόμαστε.
Εμείς από αυτό εδώ το μετερίζι μιλήσαμε για την ανάγκη της αναβίωσης του Εθνικισμού ο οποίος μπορεί να οδηγήσει τα Κράτη της Ευρώπης στο να βγουν οριστικά από το σημερινό τους αδιέξοδο που κάθε άλλο παρά μόνο οικονομικό είναι. Πρώτα πτωχεύσαμε ΗΘΙΚΑ αφού καμιά ΑΞΙΑ δεν κρατήσαμε και επακολούθως οδηγηθήκαμε από τους απογόνους του Δαυϊδ στην οικονομική εξαθλίωση. Ο Έλλην έχει ιστορικό χρέος απέναντι στην Λευκή Φυλή να πολεμήσει την Φυλή που ζει και εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο όσο καμιά άλλη Φυλή στην Ιστορία του Ανθρώπινου Γένους. Οι Έλληνες καλούμαστε για μια ακόμη φορά να ορθώσουμε τα ΤΕΙΧΗ της Αρετής και να προστατέψουμε την Ευρώπη από τους Εβραίους- Κερδοσκόπους . Δεν ζητάμε από την Τρόϊκα να μας σώσει, εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτά τα 'Αγια Χώματα την Επανάσταση όσων απεργάζονται την δυστυχία όλων μας. Γιατί ατυχώς για τους Εβραίους αποτελούν την ΑΙΩΝΙΑ δυστυχία μας!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...