ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Η απαξίωση της ενημέρωσης μέσω διαδικτύου επιχειρείται εδώ και πολύ καιρό από την Κυβέρνηση. Έχουν καταλάβει ότι ένας τρελός μπορεί να ξεσηκώσει χιλιάδες αγανακτισμένους και για τον λόγο αυτό πληρώνουν δημοσιογράφους για να φτιάχνουν blogs και sites που δεν έχουν κανένα απολύτως περιεχόμενο αλλά χαζεύουν τον πολίτη με ένα σωρό ανούσιες ειδήσεις. Βέβαια όχι ότι οι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν την ποιότητα μην τρελαθούμε κιόλας αλλά με τόσα άχρηστα blogs εύκολα δεν βγάζεις άκρη και το ρίχνεις στο καμάκι μέσω facebook.
Αυτά την στιγμή που η Χώρα έχει ήδη Χρεοκοπήσει αλλά ΟΥΔΕΙΣ θέλει να το παραδεχθεί δημόσια. Εμείς βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε με το να σας ανοίγουμε τα μάτια αφού δεν βλέπουμε ότι υπάρχει μια πλειοψηφία που αναζητεί κάτι περισσότερο από μια δουλειά , ένα αυτοκίνητο και μια γκόμενα!!! Όχι δηλαδή ότι είναι λίγο να πετύχεις αυτά τα τρία και να είναι και καλά. Αλλά να εμείς θα παραμείνουμε ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ και θα εξακολουθούμε να φωνάζουμε ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι η ΔΥΣΤΥΧΊΑ μας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...