Ελάτε μαζί μας να διώξουμε την Κατοχική Κυβέρνηση Παπαδήμου

Καλούμε τις φίλες και τους φίλους του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στην προσπάθεια που κάνουμε μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και να επισκέπτονται καθημερινά την σελίδα μας που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να έχει αναρτήσεις και πάλι σε καθημερινή βάση. Στόχος μας να είμαστε και πάλι κοντά σας όπως παλιά σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο που η ΚΑΤΟΧΙΚΗ Κυβέρνηση Παπαδήμου περνάει δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των μικρομεσαίων και φτωχών Ελλήνων χωρίς να έχει λαϊκή νομιμοποίηση.
Ατυχώς ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον Καρατζαφέρη και τον Γιώργο Παπανδρέου μας οδηγούν σε μια 15ετή ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό σας με όλες μας τις δυνάμεις και με οικονομικό κόστος μέχρι η Χώρα να οδηγηθεί στην ΜΟΝΗ έντιμη λύση που είναι η προσφυγή στις κάλπες και οι εκλογές. Τις επόμενες μέρες επικοινωνείστε μαζί μας στο γνωστό mail για όποιο θέμα σας απασχολεί ή στείλτε μας τις απόψεις σας για να αναρτηθούν ΕΔΩ που είναι και το μοναδικό ΕΛΕΥΘΕΡΟ βήμα όσων επιθυμούν να αλλάξει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση για την Χώρα μας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...