Ο Λέτο στα βράχια!


(Photo: Action Images)
Επειδή θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς: Ο Λέτο είναι σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ο ένας από τους δύο τρεις παίκτες του πρωταθλήματος που κάνουν τη διαφορά. Οι άλλοι ένα-δύο είναι του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου, είναι απολύτως λογικό να εστιάσει σε μεγάλο βαθμό κι ο Βαλβέρδε πάνω του. Στην εξουδετέρωσή του. Γιατί αν τον αφήσεις τον Λέτο να βρει χώρους μπροστά, είναι σε τέτοια φόρμα και έχει τέτοια ρέντα που, κατά πάσα πιθανότητα, την πάτησες.

Έτσι όπως παίζει φέτος ο Ινδιάνος, αρχίζοντας τις κινήσεις του από τα δεξιά με το ανάποδο πόδι, θα έχει αντίπαλο τον άλλο Ινδιάνο, τον Χολέμπας! Όμως, κατά βάση οι μεγάλες μάχες θα γίνουν μεταξύ του Αργεντινού και των κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού.

Ο Βαλβέρδε θα έχει τους δύο βράχους της άμυνάς του, τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ, πάνω στον Λέτο. Κι εκεί θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό το ντέρμπι, τουλάχιστον αμυντικά για τον Ολυμπιακό κι επιθετικά για τον Παναθηναϊκό.

Εάν ο Λέτο «πέσει» στα βράχια, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα σημαντικό αβαντάζ. Εάν, όμως, ο Λέτο ξεφύγει μέσα από τις Συμπληγάδες Πέτρες, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα…

Κ. Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...