Σόρος: Χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης διεθνώς ο Παπαδήμος

Συνέντευξη παραχώρησε σε ελληνική εφημερίδα ο γνωστός “περιούσιος” Τζωρτζ Σόρος, στην οποία εξέφρασε την αισιοδοξία του για την Ελλάδα και την απαισιοδοξία του για την Ευρώπη. Αυτό προκύπτει από το ότι η κρίση χρέους επεκτάθηκε και στην Ιταλία, ενώ στην Ελλάδα έχουμε πλέον κυβέρνηση Παπαδήμου, ο οποίος όπως τόνισε ο Σόρος “χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης διεθνώς”. Στο θέμα της Ελλάδας είπε ότι η Ελλάδα “πρέπει να κάνει αρκετές μεταρρυθμίσεις ώστε να δημιουργεί πρωτογενές πλεόνασμα”, όμως “υπάρχει φως στο τούνελ”.

Πλήρης, λοιπόν, η ταύτιση απόψεων ανάμεσα στους “πατριώτες” του ΛΑ.Ο.Σ και του γνωστού και μη εξαιρετέου Τζώρτζ Σόρος. Να δείτε που σε λίγο καιρό θα βγαίνει ο τηλεπρόεδρος και θα του δίνει εύσημα για τις “εύστοχες” προτροπές του. Βέβαια το “παιχνίδι” που παίζεται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων, μόνο αθώο δεν είναι, αφού οι τραπεζίτες κάνουν κίνηση για πλήρη κατάληψη της Ευρώπης. Ήδη όπως γράψαμε η Ιταλία ετοιμάζεται να αποκτήσει πρωθυπουργό από την ίδια “Τριμερή” επιτροπή που προέρχεται ο Λουκάς Παπαδήμος.
Από την σελίδα :
http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...