«Έχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο»

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει συμφωνήσει με τον πρίγκιπα και θα έρθει στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου!

«Θα το πω, λοιπόν. Έχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό» είπε στο «sport-fm.gr» ο Βλάσης Τσάκας, για να συμπληρώσει:

«Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό έλεγα ότι κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες… Περιμένουμε τον παίκτη στην Ελλάδα, όπως είπα στις 17 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα είναι πολλά και θα μπουν με σπόνσορα. Όπως ακριβώς έχει κάνει και η Μάντστεστερ Σίτι. Θέλω να με πιστέψετε. Γι’ αυτό τόσο καιρό έλεγα για μια μεγάλη μεταγραφή. Το κόστος θα είναι, συνολικά, γύρω στα 30 εκατ. ευρώ. Θα είναι ένα δώρο για τον Παναθηναϊκό πολύ μεγάλο. Έτσι δεν είναι...;».

Κλείνοντας μίλησε για τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ: «Όλα πάνε μια χαρά. Είχαμε πει ότι θα τελειώναμε περίπου στις 21 του μήνα, αλλά βλέπω να μας πάρει τέσσερις – πέντε μέρες παραπάνω. Δυστυχώς, μας καθυστέρησαν, γι’ αυτό και δεν θα προλάβουμε στις 21. Θέλω να διαβεβαιώσω, όμως, τον κόσμο ότι όλα πηγαίνουν περίφημα. Λίγη υπομονή ακόμα…».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...