Υπόσχεση Ιμπαγάσα και Πάντελιτς

Σε εκδήλωση του Ολυμπιακού στο Red Store βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12/11) οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς, οι οποίοι έδωσαν υπόσχεση νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας τους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και ζητούσαν τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου το ερχόμενο Σάββατο.
Αρχικά, ο Μάρκο Πάντελιτς ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνουν. Είναι ένα μικρό ζέσταμα αυτό. Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα. Ακόμα δεν είμαστε κομπλέ. Όλοι μαζί θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πιστεύουμε όλοι στη νίκη».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος επιθετικός πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει μερικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι κρίσιμο παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χωρίς φασαρίες».
Από την πλευρά του ο Άριελ Ιμπαγάσα είπε: «Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους δώσουμε χαρά. Είναι ένα ντέρμπι που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε σωστά τη δουλειά και αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, θα είναι καλό για μας».
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των εσόδων της μπουτίκ από τη σημερινή εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» 500 περίπου φίλου του Ολυμπιακού, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...