Πριγκιπικό μήνυμα για νίκη!


Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ με μήνυμά του ζητάει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να νικήσουν στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρεται στις εξελίξεις.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Έχω δύο ερωτήματα: Δεν ισχύει το μύριο που είχε ανακοινώσει για πριμ ο Τσάκας; Και δεύτερον, δεν θα ήταν προτιμότερο αντί για μηνύματα να τον είχαμε κοντά μας στην Ελλάδα;

Ο Σαουδάραβας αναφέρεται και στην υπογραφή του MoU, αλλά και στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τονίζοντας πως πλέον μπορεί να δοθεί πιο εύκολα η λύση.

Σε απόδοση 3,60 η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη vistabet.com

Αναλυτικά αναφέρει: «Η πρόσφατη θρησκευτική μας περίοδος και άλλες υποχρεώσεις, δεν μας άφησαν να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της υπογραφής του MoU και τις δύο σπουδαίες νίκες της ομάδας μας, επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Επίσης, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε, αλλά αναμένουμε πλέον από τη νέα Κυβέρνηση να μας δώσει μια λύση.
Με αυτό το σεβασμό, επίσης περιμένουμε από τη νέα Κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση που ήδη έχει δώσει και να αλλάξει τον ισχύοντα νόμο, ώστε να μας επιτρέψει να συμμετέχουμε απευθείας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Έτσι, αφού οι συνεργάτες μας ολοκληρώσουν τον τρέχον έλεγχο (οικονομικό και νομικό) στα στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πλευρά μας είναι έτοιμη να εκπληρώσει κάθε υποχρέωσή της που πηγάζει από το MoU, περιμένοντας και τη θετική απάντηση της ελληνικής Κυβέρνησης στο αίτημά μας.
Τέλος, αφού συγχαρούμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, εύχομαι και ζητάω άλλη μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στις 19 Νοεμβρίου.
Η επιβράβευση για αυτή, θα ανακοινωθεί μόλις βρεθώ στην Ελλάδα, σύντομα, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου.
Η αυτού εξοχότης Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...