Εμείς λυπόμαστε μόνο τους εργαζομένους της εάν και μας δούλευαν τόσα χρόνια για μερικά ψωροχιλιάρικα και αργότερα ευρώ!!!!

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που με πάθος στήριξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μιλάνε σήμερα που η Μάνια οδηγεί την εφημερίδα στο άρθρο 99 και στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ για πλήγμα στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας. Τόσα χρόνια με συστηματική παραπληροφόρηση και με άριστες σχέσεις με ότι πιο διαλυτικό σε αυτή την κοινωνία δυναμίτιζαν κάθε έννοια ΗΘΙΚΗΣ σήμερα καλούν τους άτυχους αναγνώστες τους να στηρίξουν την προσπάθειά τους να συνεχίσουν να μας μιλούν για τον καλό Σημίτη και την δημοκρατία της αριστεράς που οδήγησε σε οικονομικό και ηθικό μαρασμό την μισή Ευρώπη. Ε όχι εμείς δεν είμαστε υποκριτές και λέμε ευθαρσώς ότι δεν θα μας λείψει καθόλου. Λυπόμαστε μόνο τους εργαζομένους της που εξαπατήθηκαν από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...