Σας ζητάμε συγγνώμη

Eδώ και πάρα πολύ καιρό οι φίλοι αναγνώστες μας αισθάνονται την απουσία μας από το διαδίκτυο. Λυπόμαστε ειλικρινά που δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή την περίοδο να είμαστε όπως παλιά μαζί σας και κυρίως αισθανόμαστε άσχημα που συνέβη και σε εμάς να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις που έχει έστω και η διατήρηση ενός blog.
Άλλωστε δεν είμαστε και οι μόνοι που δεν έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας αυτή την περίοδο. Όλους μας τρώει η αγωνία για το αύριο και έχουμε φορτωθεί αρκετά βάρη στις πλάτες μας αφού η αδυσώπητη και άδικη φορολογία του Κράτους φορολογεί τους μικρομεσαίους και αφήνει για ακόμη μια φορά το μεγάλο κεφάλαιο να πλουτίζει εις βάρος όλων μας. Ευελπιστούμε αρχές του 2013 να είμαστε σε θέση να έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουμε το χόμπι μας και μέχρι τότε μην ψάχνετε πουθενά αλλού να βρείτε καταγγελίες για όσους επιβουλεύονται τα δικαιώματά μας γιατί στον ελάχιστο χρόνο μας θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ δίπλα σε έναν λαό που ασφυκτιά όχι μόνο οικονομικά αλλά πρωτίστως ΗΘΙΚΑ. Η ανηθικότητα είναι γύρω μας και σκοτώνει ότι είναι υγιές σε αυτόν τον Τόπο και έχετε καθήκον να πολεμήσετε για το μέλλον των παιδιών σας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...