Τα σχέδια της Μέρκελ…

Από έγκυρες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες μάθαμε ότι η Καγκελάριος Μέρκελ ετοιμάζει το νέο Ευρώ ενός μικρού αριθμού Κρατών που Ελέγχουν την Οικονομία τους με σκοπό να αναγκάσει τα υπόλοιπα Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιστρέψουν στα Εθνικά τους Νομίσματα. Βέβαια, όλα αυτά με τους δικούς της ρυθμούς ώστε η μεταβίβαση των κρατών στα νομίσματά τους να μην επηρεάσει τις «Πωλήσεις» των Γερμανικών προϊόντων και των λοιπών συνεταιτέρων της στα υπόλοιπα Κράτη της ΕΕ. Η προσπάθεια λένε, είναι να μη διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά να χωριστούν τα Νομίσματα του κάθε Κράτους Μέλους με ελεγχόμενες ισοτιμίες!


Ίδωμεν. Εν τω μεταξύ, αίσθηση έκανε η ομιλία του πρώην Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ Στρος Καν στο πανεπιστήμιο της Κίνας όπου ανέφερε ότι ήταν λάθος η δανειοδότηση της Ελλάδας με το επιβαρυντικό επιτόκιο του 4%, όταν το επιτόκιο της ΕΚΤ είναι μόλις 1,2%! Πώς είναι δυνατόν να βοηθήσεις το Δανειζόμενο να ανακουφιστεί από τα δυσβάστακτα χρέη του, όταν τον φορτώνεις με υπέρογκα επιτόκια!

Μάλιστα. Και που το είπε ο Στρος Καν, οι Τράπεζες νομίζετε ότι συγκινήθηκαν; Συνεχίζουν να επιμένουν να μη πληρώσουν οι ίδιες τις ζημιές που υπέστησαν από τις ριψοκίνδυνες Επενδύσεις τους και απαιτούν με απροκάλυπτη αναίδεια να τις πληρώσουν οι…φορολογούμενοι Πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα!

Η θέση της «ΣΠ» είναι απλή: Το χρήμα πρέπει να πάψει σε διεθνές επίπεδο να αποτελεί αντικείμενο Εμπορίας ή οποιασδήποτε άλλης Διαμεσολάβησης. Πρόκειται για το οξυγόνο που αναπνέουν οι Άνθρωποι και η διανομή του θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από το Κράτος με μια επιβάρυνση 1% για τα λειτουργικά έξοδα της κρατικής Τράπεζας. Νταβατζιλίκια που δεν προσφέρουν καμία «Πρόσθετη Αξία» στην Οικονομία της χώρας είναι τελείως απαράδεκτα! Όπως γνωρίζετε, σεβαστοί αναγνώστες τα 360 δισ που χρωστάμε προέρχονται από την επιβάρυνση του 4% που προσθέτουν οι Τράπεζες στο επιτόκιο που πληρώνει η Ελλάδα, ενώ εκείνες το προμηθεύονται προς 1,2%! Γιατί αποφάσισαν να μας χρεώνουν 4% επί πλέον είναι ηλίου φαεινότερον! Για να τσεπώνουν από κοινού με τους Πολιτικούς μας!
ΠΗΓΗ:
http://siopilipliopsifia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...