Λεφτά με... ουρά έχει ο Ψωμιάδης!

TO ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ KAI TΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά στα 31 εκατομμύρια ευρώ φτάνουν οι καταθέσεις των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη στις τράπεζες, ύστερα από έλεγχο του ΣΔΟΕ και τα οποία ζητάει η ΑΕΚ!

Σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", όπου σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γ. Ι. Δημητρομανωλάκη, τονίζεται πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31 εκατ. ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, χρήματα που φαίνεται πως έχουν καταλήξει εκεί, αντί των ταμείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει πως σε λογαριασμούς της κόρης του Ψωμιάδη, εντοπίστηκαν 21 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από τον Alpha Digital και τη Nova, ενώ ποσά από 6 εκατ. ευρώ έως 10 εκατ. ευρώ, έχουν βρεθεί σε λογαριασμούς του γιου του.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να βρεθούν και άλλα χρήματα που να προέρχονται από διαρκείας και διάφορες χορηγίες.

Όσο για το πότε θα μπορέσει να πάρει αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ, αλλά από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δικαστικές Αρχές και τα όργανα του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...