Η ιστορία της «Μπιχτέρ»

Η ιστορία της «Μπιχτέρ» από το πετυχημένο τουρκικό σίριαλ «Πειρασμός» μοιάζει με αυτές που έχουμε δει σε κάποιο έργο ή έχουμε διαβάσει σε ένα βιβλίο. Δυστυχώς όμως, δεν έχει happy end.

Η 27χρονη ηθοποιός κουβαλά μαζί της ένα τραγικό προσωπικό παρελθόν, αφού σε ηλικία μόλις 20 ετών έχασε τον σύντροφο της ζωής της σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο καλός της ήταν ο φύλακας-άγγελός της όσο ήταν εν ζωή. Ήταν πάντα εκεί για να την παροτρύνει να κυνηγήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από την υποκριτική.

Την ωθούσε να παίρνει μέρος σε οντισιόν και να δηλώνει συμμετοχή σε talent shows, στα οποία πάντα τη συνόδευε.

Στο τελευταίο μεγάλο talent show που έλαβε μέρος, η «Μπιχτέρ» κέρδισε τη δεύτερη θέση!

Ωστόσο, η μοίρα τής επεφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Λίγες ώρες αφότου αποφάσισε να επιστρέψει στην Άγκυρα, προκειμένου να «γεμίσει» τις μπαταρίες της και να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της, εκείνος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Της πήρε καιρό να βρει ξανά τον εαυτό της. Προσπάθησε να μπει στους παλιούς της ρυθμούς, για να ξεφεύγει το μυαλό της και να μη σκέφτεται. Το… έριξε λοιπόν στη δουλειά.

Δεν πίστευε ποτέ πως θα της γινόταν πρόταση για serial, αφού για ένα διάστημα έκανε διαφημιστικά για καραμέλες.

Φαίνεται όμως πως ο καλός της λειτούργησε σαν φύλακας-άγγελός της και μετά θάνατον, αφού μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο, της έκαναν την πρόταση και έκτοτε οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν… βροχή.

Σήμερα, στα 27 της, η «Μπιχτέρ» βρίσκεται στο απόγειο της δόξας της. Η Τουρκία υποκλίνεται στο ταλέντο της, ενώ έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 26χρονου Γάλλου, ονόματι Σιζάρ. Ωστόσο, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και ποιος τη βοήθησε.

ΠΗΓΗ: Πρωινή Μελέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...