Δυστυχώς δικαιωθήκαμε...

Oι σχέσεις μας με sites και blogs στο διαδίκτυο ήταν πάντα ουδέτερες και όχι ιδιαίτερα φιλικές. Με εξαίρεση το blog του φίλου δημοσιογράφου Διονύση Νίκα http://greekspy.blogspot.com/ και το site www.newpost.gr οι σχέσεις μας με τους υπολοίπους είναι μία κρύο μία ζέστη.
Και κυρίως με όσους εμείς στο ξεκίνημά μας βοηθήσαμε να γίνουν γνωστοί  στο διαδικτυακό χώρο και αυτοί ως αντάλαγμα μας ξεκρέμασαν από τα αγαπημένα τους και κυρίως μας ξεγέλασαν με τις πισώπλατες μαχαιριές τους και τα ανυπόληπτα κείμενά τους. Βλέπουμε ότι ατυχώς για εμάς παραμείναμε σταθεροί στις Ιδέες μας και κυρίως δεν διανοηθήκαμε ποτέ να κατηγορήσουμε κάποιον πίσω από την πλάτη του. Έτσι και τώρα σε όλους εσάς που μας ρωτάτε γιατί δεν βάζουμε το τάδε blog στα αγαπημένα μας θα θέλαμε να σας πούμε ότι το είχαμε για πάνω από 2-3 χρόνια και το ξεκρεμάσαμε όταν διαπιστώσαμε ότι αυτό όχι μόνο δεν μας είχε αλλά είχε αναρτήσει και όσους μας αγνοούσαν!! Η πολιτική μας αυτή δικαιώνεται αφού εμείς εάν και ανενεργοί έχουμε πετύχει να διατηρήσουμε ένα συμπαγή αριθμό 500 καθημερινών επισκεπτών που μπαίνουν έστω και εάν εμείς δεν κάνουμε καμία ανάρτηση. Είναι αυτοί για τους οποίους εμείς στον ελάχιστο χρόνο μας προσπαθούμε να τους κρατήσουμε ΖΩΝΤΑΝΗ την ελπίδα και το όνειρο για κάτι καλύτερο αύριο. Εμείς δεν λέμε μεγαλοστομίες και φυσικά σας αφήνουμε μόνοι σας να κρίνετε ποιοι σας αρέσουν και ποιοι όχι. Και φυσικά νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για τις μέχρι τώρα επιλογές μας. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε περισσότερους επισκέπτες απλά αδυνατούμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας για κάποια κλικ παραπάνω. Και όταν το κάνουμε βάζοντας αστείες και ροζ αναρτήσεις διαπιστώνουμε ότι το αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου είναι ανώριμο και κυρίως χωρίς κρίση για τα σπουδαία που εμείς και μερικοί χιλιάδες αναγνώστες ζητάνε. Εμείς από αυτούς έχουμε μόλις 500 αλλά με χαρά διαπιστώνουμε ότι γίνεται πραγματικά μάχη στο διαδίκτυο και ο πόλεμος δεν έχει χαθεί. Αυτά φίλοι μας και σας καλούμε να δώσετε τον αγώνα για το μέλλον των παιδιών σας πέρα και πάνω από κομματικούς μηχανισμούς που δεν βλέπουν ότι το μέλλον μας δεν ανήκει σε μια ΕΥΡΩΠΗ των Τραπεζών και του Κεφαλαίου αλλά στην ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ των ΛΑΩΝ της που δοκιμάζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...