Νέα ανακάλυψη: Σάβανα με τσέπες


Αναβρασμός και αναστάτωση επικρατεί στην επιστημονική κοινότητα - και όχι μόνο- με την είδηση βόμβα που τάραξε τα ήρεμα νερά της κοινότητας των κερδοσκόπων.

Τα αρπακτικά όρνεα - γνωστά και ως "αγορές" - τιτιβίζουν χαρούμενα πάνω από τα κεφάλια μας, μιας και ανακάλυψαν ότι μπορούν επιτέλους να πάρουν μαζί τους τους σκληρούς δίσκους, όπου έχουν καταγράψει ταλογιστικά χρέη των κρατών προς αυτούς, και έτσι θα περιφέρονται -ανάλογα με τα πιστέυω τους- στην αιώνια ζωή ή στην αιώνια ανυπαρξία κραδαίνοντας τα μηδενικά μπροστά στη μούρη μας εις στον αιώνα των αιώνων, αμήν.

Διατίθενται σε διάφορα μοντέλα, ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει αυτό με το γουάι φάι, και την ταμειακή μηχανή. Λέγεται ότι θα προκαλέσει σάλο στον άλλο κόσμο! Ποιός το φανταζόταν!
θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, να πουλάνε παράγωγα και μετοχές και εν γένει να εμπορεύονται σπουδαία προιόντα αι υπηρεσίες όπως
Αφαίμαξη λαών
Φτώχεια, πείνα, και λοιμούς
Εμπόριο εικονικών όπλων
Κατάρρεευση κρατών

Θάνατο (στη δευτερογενή αγορά, μιας και θα είναι ήδη πεθαμένοι)
Cds Αμαρτιών και σφαλμάτων
Παράγωγα απληστίας


Για την διασκέδαση του ευτυχούς κατόχου του νέου μοντέλου "Σάβανο με τσέπες" μέσω του γουάι - φάι θα παρέχεται πρόσβαση σε μεταθανάτια δημοφιλή παιχνίδια.

Δεν έχουμε ακόμη πληροφόρηση ποιά θα είναι αυτά τα παιχνίδια, αλλά απο καλές πηγές έχουμε κάποιες διαρροές και σας τις μεταφέρουμε:

Ονόματα παιχνιδιών
Ο χάρος βγήκε παγανιά
Φεύγω γιατί ΄σαι θάνατος
Τον χάρο τον αντάμωσαν
Χαμένο κορμί με φωνάζουν κι αλήτη
Εμένα δεν μ΄αγάπησε κανείς

Και σε "αγαπώ γιατί είσαι ωραία" Αυτό δεν κολλάει πουθενά, απλά μπαίνει στο τέλος τους προγράμματος γιατί χαίρονται όλοι.

Το νέο "σάβανο με τσέπες" διατ'ιθεται αυτή τη στιγμή μόνο σε εκλεκτούς.Αυτό γιατί μόνο αυτοί έχουν καταλάβει το νόημα της ζωής, ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι.

Για το Sopilidis.fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...