Ο εφιάλτης για τον γκολκίπερ

Nikolakopoulos
Ο εφιάλτης για τον γκολκίπερ
  Επειδή δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους.

  Ωστόσο, από την στιγμή που η ομάδα πήγε τόσο καλά φέτος, από πλευράς εμφανίσεων, στο Champions League και είναι πάντα μέσα στην Ευρώπη, μέσω του Γιουρόπα Λιγκ, δεν μπορεί παρά ο παράγοντας αυτός να μετρήσει πολύ στη μεταγραφική δραστηριότητα.

  Κακά τα ψέματα, δε νοείται να πάρεις παίκτη το Γενάρη και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο δε θέμα τερματοφύλακα, είναι απαραίτητο αυτός που θα έρθει να μπορεί να παίξει στην Ευρώπη.

  Διότι, υπάρχει το εφιαλτικό σενάριο να τραυματιστεί η, να αποβληθεί η, απλά να αρρωστήσει ο Μέγερι και να χάσει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εκεί τι κάνεις, εάν ο δεύτερός σου γκολκίπερ (π.χ. ο Κρέσιτς), δεν έχει δικαίωμα να παίξει; Βάζεις τον Δασκαλάκη; Μα εδώ δεν τον εμπιστεύεσαι, καλώς η, κακώς, να τον βάλεις στο ματς κυπέλλου με τον Θρασύβουλο…

  Το πράγμα είναι απλό: οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός μέσα στο μήνα, πρέπει να μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη. Και το πρέπει γίνεται επιβάλλεται όταν μιλάμε για τη μεταγραφή του αντιΚοστάντσο.

  Νομίζω δε ότι ο Ολυμπιακός κινείται αυστηρά σε ένα τέτοιο μήκος κύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...