ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Νεκρός είναι ο ληστής με το καλάσνικοφ που ενεπλάκη σε μάχη με αστυνομικούς αργά χθες βράδυ στα Μέγαρα. Νωρίτερα, από τα πυρά του αδίστακτου κακοποιού είχε τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Οι δυνάμεις που αναζητούσαν τον δράστη, ο οποίος είναι πιθανόν να είχε και...
ο ίδιος τραυματιστεί στην ένοπλη συμπλοκή στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, τον εντόπισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Πάχη και τον εγκλώβισαν.

Ο ένοπλος πυροβόλησε και πάλι εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για σεσημασμένο κακοποιό ο οποίος είχε εμπλακεί σε ληστείες αλλά και πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών ξανά στο παρελθόν.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του, δήλωσε ότι ήταν εξαδέλφη του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου κρατείται και ανακρίνεται.

Ληστεία σε μίνι μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21.30 όταν έγινε γνωστό ότι άγνωστος διέπραξε ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Μεγάλο Πεύκο και διέφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Άλφα Ρομέο.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και πλήρωμα περιπολικού που έσπευσε στην περιοχή εντόπισε το όχημα να κινείται στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, στο 42ο χιλιόμετρο και το ρεύμα προς Αθήνα.

Οι αστυνομικοί του έκλεισαν το δρόμο και κάλεσαν τους επιβάτες του αυτοκινήτου να παραδοθούν.

Ο οδηγός όμως άνοιξε πυρ εναντίον τους με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τραυματίσει τον έναν από τους αστυνομικούς ελαφρά στον αστράγαλο.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε ενώ ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στην περιοχή, συνεχίζοντας την καταδίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...