Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα» (Photo: Action Images)
Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 ανάμεσα σε SKODA Ξάνθη και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας ανέλυσε τον αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ στάθηκε και στις κίτρινες κάρτες με τις οποίες αυτοί χρεώθηκαν.

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο νομίζω. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και την κυνήγησαν αλλά έτσι όπως πήγε είναι δίκαιη η ισοπαλία. Ξεκινήσαμε καλύτερα τον αγώνα αλλά η ΑΕΚ σιγά-σιγά μας πίεζε και έκανε φάσεις καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά. Ήταν καθοριστικό σημείο για το παιχνίδι η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε νευρικότητα και θα ήταν χειρότερα για αυτούς αν ήταν 0-1 το ημίχρονο. Δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Πόι στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς αλλά έκανε πολύ καλή απόκρουση ο Αραμπατζής».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του αλλά και να ευχηθεί τα καλή συνέχεια στον ομόλογό του στον πάγκο της ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το αρνητικό για εμάς ήταν οι κίτρινες σήμερα γιατί μαζεύουμε αρκετές. Λέω πάντα στους παίκτες μου ότι έχουν δυνατότητες και ελπίζω να το δείξουν αυτό. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον φίλο μου τον Νίκο (Κωστένογλου)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...