ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕ AIDS ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Θετική στον ιό HIV, ο οποίος προκαλεί το AIDS, βρέθηκε μια εκδιδόμενη αλλοδαπή που εργαζόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Για το περιστατικό εκδόθηκε επείγουσα ανακοίνωση με την οποία καλούνται όσοι ήρθαν σε επαφή με...
τη γυναίκα να επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε φρουρούμενη σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Πρόκειται για μια 22χρονη Ρωσίδα, για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο ότι ήταν φορέας του AIDS.

Από τους ελέγχους που διενήργησαν οι αρμόδιοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο πλαίσιο της πρόσφατα εκδοθείσας υγειονομικής διάταξης του υπουργείου Υγείας, προέκυψε επίσης ότι ο οίκος ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22Β) λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος και τα ειδικά βιβλιάρια υγείας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στον οίκο ανοχής, ο οποίος είχε σφραγιστεί από τις Δημοτικές Αρχές, συνελήφθη μια 49χρονη αλλοδαπή που κατηγορείται «για παραβίαση της σφράγισης, καθώς και για διευκόλυνση ακολασίας άλλων».

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής έχει σφραγισθεί επτά φορές τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι αρμόδιοι του ΚΕΕΛΠΝΟ καλούν όλους όσοι επισκέφθηκαν τον παραπάνω οίκο ανοχής κατά τους τελευταίους έξι μήνες, να επικοινωνήσουν για οδηγίες:

· στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222

· στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054

Το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει οτι οι χωρίς αδεια οικοι ανοχής στην Αθήνα, είναι περισσότεροι από 500.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...