Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός


Με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «ερυθρόελυκοι» έφτασαν στο νταμπλ, αφού προηγήθηκε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το 1-0 πέτυχε στο 29’ ο Τζιμπούρ, ενώ στο 76’ ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πέναλτι στο 24' με τον Χολέμπας.



Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 25ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του και έφτασε στο 15ο νταμπλ. Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ.




Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 7’ ο Τζιμπούρ με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνζ, ενώ στο 18’ ο Μακούν με κεραυνό έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 24' ο Φυτανίδης ανέτρεψε τον Μανιάτη μέσα στην περιοχή, ο Σπάθας καταλόγισε το πέναλτι, αλλά ο Χολέμπας που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα άουτ. Το 1-0 σημειώθηκε λίγο αργότερα. Στο 29' ο Τοροσίδης από δεξιά γύρισε την μπάλα και ο Τζιμπούρ με συρτό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος που είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, σιγά-σιγά ανέβηκε και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 58’ ο Επστάιν έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι και τελικά το 1-1 σημειώθηκε στο 76’. Από γύρισμα του Επστάιν, ο Ιγκλέσιας έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Χολέμπας και αφού άλλαξε πορεία κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κάρολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρήθηκε κι έτσι ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση.

Με το ξεκίνημα (92') και από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φετφατζίδη, ο Μιραλάς βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά πλάσαρε λίγο έξω από την εστία, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (96'), η εκτέλεση φάουλ του Ορμπάιθ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 110' και πάλι από τον Φετφατζίδη, ο Μιραλάς έφυγε μπροστά, αλλά την κατάλληλη στιγμή ο Τόμας έκανε την προβολή και έκοψε το σουτ.

Όλα έδειχναν ότι ο τελικός θα οδηγηθεί στα πέναλτι, όμως ο Νταβίντ Φουστέρ στο 119' εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τοροσίδη κι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς ο Βάσκος τεχνικός θα αποχωρήσει έχοντας κατακτήσει πέντε τρόπαια με την πειραϊκή ομάδα.

Ένταση στο τέλος του αγώνα

Μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο δημιουργήθηκε μικροένταση. Μια μερίδα οπαδών των «ερυθρόλευκων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και φάνηκε να κινούνται απειλητικά προς τους οπαδούς του Ατρόμητου.

Δεν κατάφεραν ποτέ να προσεγγίσουν τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου, αφού εμποδίστηκαν από τους άνδρες ασφαλείας. Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού με τους υπευθύνους ασφαλείας, ενώ σύσσωμο το γήπεδο αποδοκίμασε τους συγκεκριμένους οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά, επέστρεψαν στην εξέδρα και είναι χαρακτηριστικό πως όταν ήρθε η στιγμή να πάρουν τα μετάλλιά τους οι παίκτες του Ατρόμητου, χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (OTE TV-ΣΚΑΪ)

To «φιλμ» του αγώνα

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε

3' Πρώτο σουτ από τον Μιραλάς. Η μπάλα στα χέρια του Ιτάνζ.

7' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τζιμπούρ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Ιτάνζ απομάκρυνε τη μπάλα.

15' Κίτρινη στον Οικονόμου για μαρκάρισμα πάνω στον Αμπντούν.

18' Νέα ευκαρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης σέντραρε από τα δεξιά, ο Ιτάνζ απέκρουσε ασθενώς και ο Μακούν με πολύ δύναμη σούταρε από το ύψος της περιοχής και έστειλε τη μπάλα άουτ.

21' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Μήτρογλου μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση, έχοντας πάνω του δύο παίκτες, σούταρε με δύναμη άουτ.

24' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Ο Φυτανίδης προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα και ανάτρεψε τον Μανιάτη.

26' Ο Χολέμπας έστειλε τη μπάλα άουτ από την γραμμή του πέναλτι. Το 0-0 παραμένει.




29' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Τζιμπούρ νίκησε τον Ιτάνζ με σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά το γύρισμα του Τοροσίδη.




32' 67%-33% η κατοχή για τον Ολυμπιακό.

35' Κίτρινη στον Φυτανίδη για μαρκάρισμα στον Μιραλάς.

36' Ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά στην άμυνα του Ατρόμητου κι έστειλε τη μπάλα άουτ.

37' Απάντησε ο Ατρόμητος. Ο Μπρίτο δεν κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι, μετά τη σέντρα του Επστάιν.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

49' Σουτ από τον Σκόνδρα. Άουτ η μπάλα.

56' Γέμισμα του Ορμπάιθ, γυριστή κεφαλιά του Μέλμπεργκ και η μπάλα φεύγει άουτ.

57' Έχει ρίξει τον ρυθμό του ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο.

58' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Σουτ του Επστάιν. Λίγο έξω η μπάλα.

60' Κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο.

63' Κίτιρνη και στον Ιγκλέσιας.

63' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Τάτου ο Καραμάνος.

68' Κίτρινη κάρτα στον Ορμπάιθ

72' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Αμπντούν ο Φετφατζίδης.

76' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Ιγκλέσιας ισοφαρίζει σε 1-1! Η μπάλα κόντραρε στον Χολέμπας, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Κάρολ.




77' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Μπρίτο ο Σφακιανάκης.

83' Aλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Μακούν ο Φουστέρ.

85' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

90' Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. Αν δεν αλλάξει το σκορ ακολουθεί η παράταση.

90'+ Γυριστή κεφαλιά από τον Τζιμπούρ, αποκρούει εξ' επαφής ο Ιτάνζ.

Τέλος του αγώνα. Στην παράταση το παιχνίδι.

Ξεκίνησε η παράταση

91' Διαμαρτυρήθηκαν για χέρι οι παίκτες του Ολυμπιακου. Ο Τόμας του Ατρόμητου πρωταγωνιστής της φάσης.

93' Μεγάλη ευκαρία. Ο Μιραλάς απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά μαρκαρισμένος πλάσαρε άουτ.

96' Ο Ορμπάιθ με φάουλ απείλησε την εστία του Ιτάνζ. Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

98' Τρίτη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Ζουέλα στη θέση του Ιγκλέσιας.

99' Ο Φετφατζίδης από τα πλάγια συνέκλινε προς την περιοχή και σούταρε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Ιτάνζ.

102' Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα.

103' Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Μοντέστο, έξω ο Μανιάτης.

Τελείωσε το πρώτο μέρος της παράτασης

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της παράτασης

111' Τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ βγήκε ο Μιραλάς, όμως ο Τόμας τον ανέκοψε. Η φάση δημιουργήθηκε όταν ο Οικονόμου γλίστρησε και ο Φετφατζίδης έκλεψε τη μπάλα.

112' Κίτρινη στον Τόμας

114' Αποβλήθηκε ο Μάκης Αγγελίνας από τον πάγκο του Ατρόμητου. Τον ακολούθησε και ο Μίοντραγκ Μένταν. Και οι δύο είναι βοηθοί του Γιώργου Δώνη.

116' Λάθος του Κάρολ, όμως ο Σφακιανάκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από πολύ μακρινή απόσταση.

119' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ και σκόραρε το 2-1 για τους Πειραιώτες. Η σέντρα έγινε από τον Τοροσίδη.




Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (OTE TV-ΣΚΑΪ)

Γκολ: 76' Ιγκλέσιας - 29' Τζιμπούρ, 119' Φουστέρ

Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σκόνδρας, Τόμας - Ορμπάιθ

Κόκκινες κάρτες: -

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας (98' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' Καραμάνος), Μήτρογλου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (103' Μοντέστο), Μακούν (83' Φουστέρ), Ορμπάιθ, Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς,Τζιμπούρ.

Οι τροπαιούχοι
Ολυμπιακός 25
Παναθηναϊκός 17
ΑΕΚ 14
ΠΑΟΚ 4
Πανιώνιος 2
Λάρισα 2
Άρης 1
Ηρακλής 1
Εθνικός 1
ΟΦΗ 1
Καστοριά 1

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του τελικού...




Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα και ήταν μεγάλη η ένταση. Τώρα στο τέλος ήταν συγκινητικό και πολύ δύσκολο για μένα. Πολύ παράξενο. Δεν είμαι συνηθισμένος. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Πάντα ελπίζεις να αναγνωρίσει ο κόσμος την δουλειά σου. Εκπληκτικό αυτό που έζησα στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω γιατί δεν πήγαμε καλά. Κάτι κάνω λάθος για να γίνεται πάντα έτσι. Σίγουρα κάτι φταίει. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πάει με καλύτερο σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ρίξαμε τον ρυθμό μας, πληρώσαμε το ότι μείναμε το 1-0 και εκείνοι με μακρινές μπαλιές ισοφάρισαν. Στην παράταση κλείστηκαν. Εμείς με κάποιο σουτ θα παίρναμε το κύπελλο χάσαμε και με τον Μιραλάς αλλά ευτυχώς το βάλαμε με τον Φουστέρ».

Γιώργος Δώνης: «Χάσαμε αυτόν τον τελικό με ψηλά το κεφάλι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο η αλήθεια είναι ότι είμαστε παρά πολύ στεναχωρημένοι, γιατί δεν φτάσαμε το ματς τουλάχιστον στα πέναλτι να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, αυτή είναι και η ομορφιά και υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή να στεναχωριέσαι δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έφτασαν στον τελικό. Χάσαμε αυτόν τον τελικό με ψηλά το κεφάλι, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε τα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Νομίζω πως λέμε πράγματα για μια ομάδα όταν είναι δύσκολες εποχές. Ο Ατρόμητος κάνει σοβαρή δουλειά μεγάλη προσπάθεια και δεν θα πρέπει να είναι μια αναλαμπή στο ποδόσφαιρο. Σε όλο το ματς είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε 4-4-2 στην ευθεία γιατί ο Ολυμπιακός έπαιζε 4-3-3 και δεν είχαμε τον φόβο του Φουστέρ. Όταν έγινε η αλλαγή του Φουστέρ αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και το σύστημα. Εφαρμόσαμε τα σχέδια πάνω σε ένα παίκτη και από αυτόν χάσαμε το κύπελλο. Χωρίς να αδικήσω τον Ολυμπιακό, θεωρώ επειδή έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα τον Ιτάνζ πίστευα θα πάρουμε το κύπελλο μόνο από αυτό».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Σήμερα ήταν γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό. Είδα στις κερκίδες οικογένειες παιδιά και παρέες. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνεται κάθε φορά και έτσι πρέπει να συνεχιστεί. Είχε διακυμάνσεις το ματς, τρία γκολ και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και χάρηκε την γιορτή αυτή. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είπα στους παίκτες ότι η φετινή πορείας μας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη ήταν πολύ καλή. Τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε αυτό το κλίμα. Να το συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Τον Ερνέστο τον ευχαρίστησα όχι μόνο γιατί είναι μεγάλος προπονητής και είχαμε αυτές τις επιτυχίες αλλά πάνω από όλα για την ανθρώπινη σχέση που είχαμε. Αυτό θα μείνει πάνω από όλα. Είναι ένας πολύ καλός και τίμιος άνθρωπος και είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε ξανά. Το πρώτο μου Κύπελλο όπως και το πρώτο πρωτάθλημα, πέρυσι, θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Πρέπει να πω ότι ήταν πολύτιμη και η συμβολή του Σάββα Θεοδωρίδη».

Γιώργος Σπανός: «Ανεβαίνουμε επίπεδο και μας έκανε υπερήφανους. Έτσι είναι η μπάλα. Μας μένει πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».

Φρανσουά Μοντέστο: «Κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα πάμε στα πέναλτι. Ήρθε όμως αυτό το γκολ στο φινάλε. Βρίσκομαι δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχω κατακτήσει τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω θα γίνει με το συμβόλαιο μου. Θα δούμε τι θα γίνει».

Νταβίντ Φουστέρ: «Είμαι χαρούμενος για το ότι κερδίσαμε αλλά και για το γεγονός ότι πέτυχα ένα σημαντικό γκολ ιδιαίτερα για τον κόσμο μας. Το κατάλαβα ότι είχε παίκτη πάνω μου. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Προσπαθήσαμε περισσότερο και ήταν σημαντικό που ήρθε αυτό το γκολ. Είναι σπουδαίο γιατί είναι η δεύτερη χρονιά μου και πήρα ισάριθμα πρωταθλήματα. Έλειπε αυτός ο τίτλος».

Γιάννης Μανιάτης: «Μπήκαμε δυνατά, ήμασταν καλοί και είχαμε ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό ήρθε η νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το νταμπλ ήταν ο στόχος της χρονιάς. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί είχαμε ευκαιρίες. Οι παίκτες του Ατρόμητου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Το θέλαμε και εμείς πολύ και το παλέψαμε μέχρι τέλους… Σίγουρα αφιερώνουμε το Κύπελλο στον προπονητή μας και τον πρόεδρό μας. Κρίμα που φεύγει… Για μένα είναι ένας μεγάλος προπονητής και άνθρωπος».

Γιώργος Αμανατίδης: «Το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αλλά στο τέλος αυτό που κρατάω είναι ότι πήρε η ομάδα μας το τρόπαιο. Κάναμε πολύ καλή σεζόν που ολοκληρώνεται με το νταμπλ, ενώ και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ δυνατός. Κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και ο κόσμος της ομάδας το αναγνωρίζει. Θα πάει ψηλά η ομάδα γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει, είναι εντυπωσιακό. Επιπλέον, έχει δυνατή διοίκηση, που διαχειρίζεται σωστά τις καταστάσεις και βάζει συνεχώς νέους στόχους».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Πάντα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Είμαι από τους πλέον αισιόδοξους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Ατρόμητος έπαιξε καλή άμυνα ήταν ένα καλό παιχνίδι, δεν ήμασταν κι εμείς καλοί, αλλά παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Αφιερώνουμε το νταμπλ στον πρόεδρο και στον Ερνέστο Βαλβέρδε γιατί είναι μεγάλος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες κι εύχομαι να επαναλάβουμε του χρόνου το νταμπλ».

Γιάννης Μώραλης: «Νομίζω ότι έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, μέσα σε ωραίο κλίμα. Αν μπήκαν κάποιοι λίγοι στο γήπεδο μετά το τέλος, πιστεύω ότι δεν είναι το κρίσιμο σημείο που πρέπει να σταθεί κανείς. Ήταν σχεδόν άψογη η διοργάνωση του τελικού και νομίζω ότι βγάλαμε από τις μνήμες του κόσμου τα περσινά. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για την ομάδα μας κι έκλεισε η χρονιά με το νταμπλ».

Σοφοκλής Πιλάβιος: «Ήταν ένα ματς όπως το θέλαμε όλοι, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και η φίλαθλη κοινή γνώμη χειροκρότησε έναν καλό τελικό και ειδικά μετά από όσα είχαν γίνει πέρυσι, δώσαμε μια απάντηση, δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είδαμε κάτι διαφορετικό από πέρυσι, είδαμε ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Ήταν ένα συναρπαστικό ματς, με πολλές φάσεις, αγωνία, άγχος και γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε και όλα πήγαν καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλούς τίτλους, ο Ατρόμητος ήθελε να κατακτήσει έναν τίτλο. Είναι καλή ομάδα και το απέδειξε τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και με τη συμμετοχή του στον τελικό».

Τάσος Καραμάνος: «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε μέχρι το τέλος να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν πρέπει να μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα. Έχουμε δυναμώσει τον Ατρόμητο και η μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν το χειροκρότημα από όλο τον κόσμο, ακόμα και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε έναν τίτλο στο μέλλον. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο να αγωνιστώ στον τελικό ενός Κυπέλλου, ενώ προέρχομαι από τα γήπεδα της Δ' Εθνικής. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Σωκράτης Φυτανίδης: «Δείξαμε πως δεν φοβηθήκαμε τίποτα στο παιχνίδι αυτό. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, κρίθηκε από μια αδράνεια. Νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν ήταν εύκολο ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί αλλά για έναν τελικό είναι λίγο. Το να κοιτάς τα μάτια τον αντίπαλο είναι περίεργο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Όπως και στον κόσμο. Δεν έγινε το παραμικρό. Οι ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν δικαιώματα και ήταν ένας τελικός γιορτή. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η γεύση είναι πικρή. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς ήρθαμε δεύτεροι. Σηκώνουμε και κεφάλι και πάμε για τα πλέι οφ χωρίς να έχουμε ρόλο κομπάρσου. Θα δώσουμε τα πάντα. Αφού δεν πήραμε τον τελικό θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθεί η ομάδα. Φάνηκε πως το πιστεύαμε. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Παίξαμε πολλά παιχνίδια που έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ, όμως δυστυχώς από μια αδράνεια χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να μεγαλώσει ο σύλλογος και να διακριθούμε και εμείς. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτά που έχουμε πετύχει είναι αξιοσημείωτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...