ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑΓΙΑ ΤΟΝ"ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ EXTRA3

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ
aivaliotis-660 1
Εμείς εδώ στο makeleio.gr έχουμε μάθει να γράφουμε πάντα την αλήθεια.
Επειδή οι εργολάβοι της παραπληροφόρησης έχουν κάνει φέιγ βολάν από το πρωί στο διαδίκτυο την «είδηση» ότι η βουλευτάρα του Καρατζαφέρη Κωστής Αϊβαλιώτης έπεσε θύμα προπηλακισμού από μέλη της Χρυσής Αυγής, μέσα στο Extra3, οφείλουμε να πούμε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν.

Ο Αϊβαλιώτης συμμετείχε στο αποκαλυπτικό δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο και σύμφωνα με τη συνήθη τακτική του και χωρίς να ερωτηθεί από κανέναν, άρχισε να επιτείθεται κατά της Χρυσής Αυγής –και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα υποστηρίξουμε την Χρυσή Αυγή- μιας και την θεωρούν υπεύθυνη για την κατρακύλα του ΛΑΟΣ.
Αμέσως μετά στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό 2» θα εμφανιζόταν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος και προσήλθε στο σταθμό με κάποια μέλη της συνοδείας του.
Όταν οι σωματοφύλακες του Αϊβαλιώτη είδαν μπροστά τους το Μιχαλολιάκο θέλησαν να φυγαδεύσουν το βουλευτή από την πίσω πόρτα του σταθμού θεωρώντας ότι οι υψηλοί τόνοι που είχε χρησιμοποιήσει στο αποκαλυπτικό δελτίο, μπορούσαν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με τους Χρυσαυγίτες.
Ο Αϊβαλιώτης υπό την συνοδεία των σωματοφυλάκων του και προσωπικό του σταθμού, έφυγε από την πίσω πόρτα (μετά από επιθυμία των αστυνομικών του) και ούτε καν συνάντησε το Νίκο Μιχαλολιάκο.
Οφείλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τόσο του Αϊβαλιώτη όσο και αυτών που τα διέρρευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...