Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα οποία εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης







Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, τρία (3) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Αναλυτικά :


1.    Συνελήφθη στις 29-5-2012, το απόγευμα, 66χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του Πλημμελειοδικείου Πειραιά για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

2.    Συνελήφθη στις 26-5-2012, το απόγευμα, 65χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του Πλημμελειοδικείου Λάρισας κατηγορούμενος για «ανθρωποκτονία από πρόθεση».

3.    Συνελήφθη στις 26-5-2012, το πρωί,  59χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιταλίας, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Γουινέας με το οποίο ζητείται η σύλληψη και η έκδοσή του, κατηγορούμενος για το αδίκημα της κατάχρησης ξένων περιουσιακών στοιχείων η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...