Μην κάθεστε για φαγητό πεινασμένοι!


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, 13:51
Πόσο πιθανό είναι να συγκρατηθείτε και να μην παραγγείλετε όλο τον κατάλογο, όταν κάθεστε στο τραπέζι πεινασμένοι; Μη βάλετε στοίχημα, το έχετε ήδη χάσει! Πιθανότατα η παραγγελία σας να βγαίνει κατευθείαν από το… στομάχι σας, παρά από το μυαλό σας.

Για τον ίδιο λόγο που πρέπει να αποφεύγετε τις αγορές τροφίμων, όταν είστε πεινασμένοι, θα πρέπει και να αποφεύγετε να βγαίνετε για φαγητό με τελείως άδειο στομάχι.Ο μικρός χρόνος προετοιμασίας του φαγητού, καθώς τα περισσότερα πιάτα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμα, και η επιρροή της παρέας, μια και ο καθένας προσθέτει την προσωπική του επιλογή του στην παραγγελία, μπορούν να οδηγήσουν σε ένα υπερπλήρες τραπέζι.

Δείξτε χαρακτήρα και εστιάστε σε αυτό που θέλετε να φάτε εσείς και μην ακούτε αυτό που θέλουν να φάνε οι άλλοι. Φροντίστε, πριν κάτσετε στο τραπέζι, να έχετε φάει 1-2 φρούτα και, γιατί όχι, να πιείτε και 1-2 ποτήρια νερό.

Σίγουρα το στομάχι ύστερα από αυτά δεν θα είναι τόσο άδειο, γεγονός που θα σας αποτρέψει από το να πέσετε με «τα μούτρα» στο φαγητό, μετανιώνοντας λίγες ώρες μετά για την υπερβολική κατανάλωση.

Πηγή: diatrofi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...