«Η Ελλάδα είναι φιλόξενη, ασφαλής και αξιόπιστη χώρα»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Μαΐου 2012, 13:43
«Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι, όπως πάντα, μια φιλόξενη, ασφαλής και αξιόπιστη χώρα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εργάζεται με εποικοδομητικό πνεύμα, με τους εταίρους της, σε παγκόσμιο επίπεδο, και με σεβασμό στις υποχρεώσεις της προς όλους», δήλωσε ο έλληνας πρέσβης στην Ρώμη, Μιχάλης Καμπάνης, προς το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RaiNews 24.
O κύριος Καμπάνης πρόσθεσε ότι «ως γνωστόν, ενάμιση εκατομμύριο ιταλοί προτιμούν την Ελλάδα για τις θερινές διακοπές τους. Είναι σαφές ότι η φετινή χρονιά παρέχει ευκαιρίες των οποίων πρέπει να επωφεληθούν οι ιταλοί τουρίστες, διότι ξέρουν καλά ότι οι τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες στην Ελλάδα, χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και σοβαρότητα».
Ο πρέσβης μας στην Ιταλία, τέλος, υπογράμμισε ότι η μείωση των τιμών δεν πρόκειται να έχει, ως επακόλουθο, την πτώση της παρεχόμενης ποιότητας και ότι η πολιτιστική δραστηριότητα, στις πόλεις μας, παραμένει αμείωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...