Πεντικιούρ: Με βότκα και λεμόνι



Η νέα μόδα στο πεντικιούρ ξεκινάει από την Νέα Υόρκη και λέγεται «Lemon Vodka Pedicure,» και κάνει θραύση...!
Ο χυμός λεμονιού περιέχει φυσικά οξέα που βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος, ενώ η βότκα είναι ένας φυσικός διαλύτης που υπόσχεται να αφαιρέσει οτιδήποτε δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στις φτέρνες σας. Η εξαιρετική αυτή συνταγή μπορείτε να την φτιάξετε και μόνες σας.

Αρχίστε αφαιρώντας με ασετόν κάθε ίχνος από βερνίκι από τα νύχια σας. Σε τρία λίτρα ζεστό νερό ρίξτε δύο κούπες χυμό λεμονιού, ένα ψιλοκομμένο λεμόνι και ένα τέταρτο της κούπας βότκα. Βυθίστε μέσα τα πόδια σας για πέντε λεπτά.Κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας και σπρώξτε προς τα πίσω τα πετσάκια. Βάλτε σε ένα μπολ ένα τέταρτο της κούπας ζάχαρη. Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση. Βουτήξτε το λεμόνι στη ζάχαρη και με κυκλικές κινήσεις τρίψτε τις φτέρνες και τα σκληρά σημεία των ποδιών.Ξεπλύνετε τα πόδια σας και σκουπίστε τα.

Στην συνέχεια βάλτε λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού σε βούτυρο καριτέ ή απλά προσθέστε λίγες σταγόνες μέσα στην αγαπημένη σας λοσιόν. Κάντε μασάζ με το μείγμα στα πόδια σας. Αφαιρέστε κάθε ίχνος λιπαρότητας από τα νύχια σας με ένα βαμβάκι με ασετόν. Βάλτε μία στρώση βάση, δύο στρώσεις από το αγαπημένο σας βερνίκι νυχιών και είστε έτοιμες.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...