Στην Ιεράπετρα ο Μαζωνάκης



Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Μαΐου 2012, 12:52
O Γιώργος Μαζωνάκης αυτό το καλοκαίρι και για δυόμισι μήνες θα περιοδεύσει σε club στην Ελλάδα και την Κύπρο, με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο, με club-ίστικη διάθεση και δυνατά ντεσιμπέλ, δημιουργώντας μοναδικά πάρτι. Αυτό το Σάββατο, 2 Ιουνίου, θα ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Apollon Palace.

Η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του ξεχωριστού καλλιτέχνη συμπίπτει με την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του καινούργιου του cd «Λείπει πάλι ο Θεός», δύο χρόνια μετά το πολλαπλά πλατινένιο «Τα ίσια ανάποδα».
Ήδη το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε ως single με την έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων στο ΝΑΪΤ τον Γενάρη «Μην πας πουθενά» (μουσική Μιχάλης Χατζηγιάννης - στίχοι Νίκος Γρίτσης ) αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα στις 5 πρώτες ραδιοφωνικές επιτυχίες του περασμένου χειμώνα.

Ο δυναμικός καλλιτέχνης περιοδεύει στο φετινό Club tour με την μπάντα του και δύο νέους ταλαντούχους τραγουδιστές, γνώριμους στο αθηναϊκό κοινό από τις βραδιές στο ΝΑΪΤ, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Νικόλα Ραπτάκη.

Γιώργος Μαζωνάκης Club tour 2012. Eίστε προσκεκλημένοι στο πάρτι…


Apollon Palace, Κάτω Χωριό, Ιεράπετρα

Κρατήσεις στα τηλ.: 2842028890 και 2842023500.


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...