Άκης Πετρετζίκης – Demy: Το νέο hot ζευγάρι

Οι φήμες που ήθελαν τη νεαρή τραγουδίστρια Demy ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα διαψεύστηκαν πανηγυρικά από τα γεγονότα, όπως φαίνεται η Demy βρίσκεται στην αρχή μιας σχέσης της με τον sexy Άκη Πετρετζίκη.
Ο συνάδελφος Ναάσος Γουμενίδης αποκάλυψε την είδηση και περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες της γνωριμίας τους στο κείμενο που έγραψε στο Nassos blog : « Ο Άκης Πετρετζίκη στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Κωστόπουλο, είπε πως θέλει να κάνει σοβαρές σχέσεις από δω και πέρα! Είπε κιόλας πως αν βρει την κατάλληλη, είναι έτοιμος να ντυθεί και γαμπρός! Αυτό που παρέλειψε όμως να μοιραστεί με τους τηλεθεατές είναι πως… έχει βρει το κορίτσι που τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά! Όχι γάμους και τέτοια, είναι νωρίς ακόμα… Αλλά να είναι εκεί και μόνο εκεί! Η νεαρή και γλυκιά Demy, η τραγουδίστρια που εντυπωσιάζει κάθε βράδυ στο σχήμα «Ρουβάς – Αντύπας» έκλεψε τη καρδιά του σέξι τηλεοπτικού μάγειρα! Οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα όμως εκείνη το διέψευσε και δήλωσε… ελεύθερη! Λογικό, όταν είσαι τόσο νέα και στο ξεκίνημα μιας σχέσης που δεν ξέρεις που θα βγει… Η Demy λοιπόν άρχισε τις συχνές επισκέψεις στο εστιατόριο όπου εργάζεται ο Άκης οι οποίες άρχισαν να σχολιάζονται από τους… τριγύρω, μέχρι που οι φήμες για σχέση επιβεβαιώθηκαν όταν ένα βράδυ έφυγαν μαζί! Ωραίοι νέοι και ταλαντούχοι… Φρέσκο ειδύλλιο αλλά δυνατό …όπως λένε! Για να δούμε τι θα «μαγειρέψουν»….».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...