H άγνωστη Loreen…


Χθες το βράδυ, όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο ταλέντο τη Loreen που επιστρέφει στην πατρίδα της, τη Σουηδία με το πρώτο βραβείο από τον 57ο διαγωνισμό της Eurovision...


Η Lorine Zineb Noka Talhaoui όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Στοκχόλμη και έχει μαροκινές ρίζες.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2004 όταν συμμετείχε στο talent show «Idol» όπου και διακρίθηκε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Τραγουδώντας Alicia Keys, Stevie Wonder, Michael Jackson, Britney Spears και Pink στο σόου ταλέντων, η Loreen κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη θέση και ξεκίνησε μία λαμπρή καριέρα στη Σουηδία.

Λίγο καιρό αργότερα τραγούδησε το «The Snake», με το γνωστό δίδυμο Rob N' Raz. Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που η τραγουδίστρια προσπάθησε να εμπλακεί με τη Eurovision. Πέρυσι έκανε την πρώτη της απόπειρα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, λαμβάνοντας μέρος στο «Melodifestivalen» της Σουηδίας με το τραγούδι «My Heart Is Refusing Me». Δεν κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τη Eurovision στη Γερμανία.

Φέτος ήταν η χρονιά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...