Marilyn Monroe

 5 πράγματα που δεν γνωρίζετε

Marilyn Monroe:  5 πράγματα που δεν γνωρίζετε : 5 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Marilyn Monroe
1.Πόσες φορές έχετε τραγουδήσει στον σύζυγο ή τον φίλο σας ή τον..ερωμένο σας  το «Happy Birthday» αλά
5 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Marilyn Monroe

1.Πόσες φορές έχετε τραγουδήσει στον σύζυγο ή τον φίλο σας ή τον..ερωμένο σας  το «Happy Birthday» αλά Marilyn Monroe;
Η απάντηση είναι πολλές και φυσικά εκείνος σας λάτρεψε ακόμα περισσότερο! Μπορεί να μην είναι ο Mr President ,αλλά είναι ο εκλεκτός της καρδιάς σας.
Το σκέρτσο και η αισθησιακή ερμηνεία της Marilyn έμεινε στην ιστορία! Η Monroe ανέβηκε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και μια γούνα , ενώ τα μαλλιά της ήταν όπως έχουμε συνηθίσει μπούκλες κοντά και κατάξανθα!
Ο Kennedy ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την αφιέρωση που δήλωσε πως μετά από αυτή την αφιέρωση μπορώ να αποσυρθώ από την πολιτική.
Κάτι όμως κρύβεται πίσω από αυτό! Η γυναικάρα αυτή τραγούδησε τόσο αισθησιακά εκείνο το βραδύ καθώς είχε λαχανιάσει από..το τρέξιμο!!
Η Monroe δεν  μπορούσε να βρει τον δρόμο για τη σκηνή και έτρεχε πανικόβλητη στα παρασκήνια, ,καθώς ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει το όνομα της
Αν δεν είχε λαχανιάσει μπορεί αν μην είχε ακουστεί τόσο ωραία και αισθησιακά!
2. Τι έτρωγε η Marylin και είχε αυτό το υπέροχο καμπυλωτό σώμα; Μονάχα υγιεινά φαγητά και είχε ιδιαίτερη αγάπης τη μαγειρική, καθώς πολλές φορές  μαγείρευε μόνη στο σπίτι!
3 Τι νούμερο μπλουζάκι και παντελόνι φορούσε η γυναικάρα πρότυπο;
νούμερο 44, το οποίο στις μέρες μας θεωρείται και μεγάλο για εύσωμες κυρίες!! Είδατε πως ήταν τα πρότυπα της εποχής;;
4.Η Marilyn πόζαρε για το εξώφυλλο του πρώτου περιοδικού Playboy τον Δεκέμβρη του 1953. Ο εκδότης του, Hugh Hefner της ζήτησε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια 6χρόνια νωρίτερα καθώς άργησε να αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών.
5. Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της γυναικάρας με το λευκό φόρεμα είναι ο Hugh Ηefner.Για να καταλάβετε την αδυναμία που της έχει αγόρασε τάφο δίπλα σε εκείνη, ώστε να ταφoύν μαζί. Στο Westwood Memorial Park in Los Angeles και σκοπεύει να ταφεί εκεί.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...