Νεκρός ο Μέσι από ανακοπή! Το tweet που σόκαρε τους πάντες!


Νεκρός ο Μέσι από ανακοπή! Το tweet που σόκαρε τους πάντες! : Νεκρό από ανακοπή καρδιάς ήθελε τον Λιονέλ Μέσι το tweet μεγάλου καναλιού, που σόκαρε τους ποδοσφαιρόφιλους και μη ανά τον πλανήτη!Το «Fox Sports Norte» ανακοίνωσε

Νεκρό από ανακοπή καρδιάς ήθελε τον Λιονέλ Μέσι το tweet μεγάλου καναλιού, που σόκαρε τους ποδοσφαιρόφιλους και μη ανά τον πλανήτη!Το «Fox Sports Norte» ανακοίνωσε τον θάνατο του άσους της μπάλας στο Twitter του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «πρέπει να ανακοινώσουμε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Λιονέλ Μέσι από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης. RIP Messi».

Όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε πανικός, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Οι άνθρωποι του καναλιού… «ανέστησαν» τον Μέσι λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώνοντας πως το Twitter δέχθηκε επίθεση χάκερς, οι οποίοι και «ανέβασαν» και την είδηση – σοκ!

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα μακάβριο tweet για κάποιον επώνυμο κάνει τον γύρο του κόσμου: κατά καιρούς, κακόγουστοι φαρσέρ έχουν «πεθάνει» ανθρώπους της εγχώριας και ξένης showbiz​, όπως π.χ. οι Κώστας Καραφώτης, Usher και Miley Cyrus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...