Δούκισσα Νομικού: «Θέλω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ»



Η Δούκισσα Νομικού αγαπάει την τηλεόραση και τη δημοσιότητα και θέλει να περάσει καλά κάνοντας αυτό που τη «γεμίζει».
Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για την ξανθιά παρουσιάστρια;
«Ιδανικός σύντροφος υπάρχει μόνο στα παραμύθια και στις ταινίες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Όσο είσαι ερωτευμένος, τα βλέπεις όλα ιδανικά. Ακόμα κι εκείνα που υπό άλλες συνθήκες θα σ’ ενοχλούσαν. Πάνω στην καψούρα, όχι μόνο τα βρίσκεις χαριτωμένα, αλλά τ’ αγαπάς κιόλας! Το πιο σημαντικό εμπόδιο σε μια σχέση είναι η έλλειψη επικοινωνίας και ειλικρίνειας».

Για τη σχέση με τον πατέρα της είπε:

«Έχουμε μια σχέση αδυναμίας, για μένα θα είναι πάντα ο μπαμπάκας μου! Κι εγώ θα είμαι για πάντα το μικρό του κοριτσάκι! Ή μάλλον η δροσοσταλιά του! Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια».

Πόσο τη βοήθησε η αντικειμενική ομορφιά της;

«Ενδεχομένως η ομορφιά να ξεκλειδώνει κάποιες πόρτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις ανοίγει κιόλας. Πρέπει μόνος σου να τις ανοίξεις. Να κοπιάσεις και να δουλέψεις σκληρά, για να μπεις μέσα. Προσωπικά, δεν θέλω ν’ αποδείξω σε κανέναν τίποτα, αλλά να κάνω τη δουλειά που αγαπώ».

Χάσαμε μια λαμπρή οικονομολόγο για τα καλλιστεία;

«Μια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ ήμουν που έκανε την πλάκα της. Μετά τα καλλιστεία, η τηλεόραση μπήκε στη ζωή και στην καρδιά μου!».

ΠΗΓΗ: Celebrity

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...