Μόνο αγωνιζόμενοι θα νικήσουμε

Του Σταύρου Μαρίνη
 Κυβέρνηση έχουμε πλέον και οι φόροι μας κατακλύζουν!!! Από τους "εταίρους" μας καμιά βοήθεια μόνο συμπάθεια και ένα ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη για όσα τραβάμε ως λαός. Η τρικομματική Κυβέρνηση θα μας "σώσει"  όπως και οι προηγούμενες και δυστυχώς για εμάς οι καλές μέρες του παρελθόντος δεν φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα. Σε μια Ευρώπη που βουλιάζει κάποιοι θεωρούν ότι η σωτηρία μας ήταν η παραμονή στο ευρώ όμως δεν έχουν ούτε 50 ευρώ στην τσέπη τους και οι καταθέσεις τους είναι μηδενικές.
Συνταξιούχοι αγοράζουν με την πενιχρή συνταξή τους τα φάρμακά ή τα κόβουν για να αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί!!! Ευτυχώς που μείναμε στο ευρώ και έχουμε 1.500.000 ανέργους και όσοι δουλεύουν πληρώνονται με δόσεις ή και καθόλου. Τα ίδια περνάνε και τα αδέλφια μας οι Ιταλοί , οι Ισπανοί και όλοι οι κατά την Μέρκελ "τεμπέληδες" του Νότου. Μόνο που αυτοί οι "τεμπέληδες" έδωσαν στην κυρία Μέρκελ έναν πολιτισμό που δεν είχαν οι γότθοι προγονοί της που έτρωγαν βελανίδια και έμεναν σε σπηλιές!!! Η λύση είναι ΜΙΑ για την ΕΥΡΩΠΗ να τυπώσει η κ. Μέργκελ αύριο κιόλας ευρωομόλογα για να μην αφανιστεί ο μισός πληθυσμός της Ευρώπης από πείνα!!! Υπάρχει και η άλλη λύση να ενωθούμε εμείς οι Νότιοι και να κυριαρχήσουμε στρατιωτικά με την βοήθεια των Ορθοδόξων  Ρώσων που δεν βλέπουν με καλό μάτι την επικυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Άλλωστε και ο Μπερλουσκόνι αλλά ακόμα και ο σοσιαλιστής Ολάντ και φυσικά οΙσπανός Ραχόϊ ζήτησαν χθες και επίσημα την ρωσική βοήθεια με δηλώσεις τους στα ΜΜΕ. Τον Σεπτέμβριο και ίσως και νωρίτερα  χιλιάδες συμπατριώτες μας θα αναγκαστούν να χάσουν τα σπίτια τους αφού οι πλειστηριασμοί των Τραπεζών θα "ξεπαγώσουν" από την μνημονιακή μας Κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα  των Τραπεζιτών και όχι του λαού.Αυτά προς το παρόν και θα τα λέμε συχνότερα αφού η επαφή μαζί σας είναι από τα πιο ευχάριστα πράγματα τα οποία αντέχουν στο χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...