Ξέχασε το γιο του μέσα στο αυτοκίνητο!

 Ξέχασε το γιο του μέσα στο αυτοκίνητο!
 
  • 0
     




 
Με χειροπέδες κατέληξε ο 31χρονος Kenneth Robinson από το Kentucky, επειδή είχε… ξεχάσει το 2χρονο γιο του μέσα στο αυτοκίνητό του για δύο ώρες, πριν ένας συνάδελφός του τον αντιληφθεί και καλέσει τις πρώτες βοήθειες. Ο Robinson ξεκίνησε για τη δουλειά του έχοντας τον Brady μέσα στο αυτοκίνητό του,
τον οποίο θα άφηνε στον παιδικό σταθμό. Στη διαδρομή όμως φαίνεται πως… ξεχάστηκε, πήγε κατευθείαν στη δουλειά του στο Λονδίνο και ξέχασε τον μικρό στο πίσω κάθισμα, δεμένο στο παιδικό καθισματάκι του.

Ο Brady έμεινε εκεί δεμένος για τουλάχιστον δύο ώρες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο η θερμοκρασία ήταν 38 βαθμοί Κελσίου. Για καλή του τύχη ένας συνάδελφος του Kenneth τον αντιλήφθηκε και κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες.
Ο μικρός είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν αναψοκοκκινισμένος.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε και τη νύχτα προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της κατάστασής του.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, εάν το παιδί είχε μείνει ακόμα μισή ώρα μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...