Αιδώς Αργείοι

Toυ Μπάμπη Πετράκη  
Δυστυχώς,  αυτά μόνο εδώ γίνονται. Ο αξιότιμος <παραλίγο διοργανωτής των Μεσογειακών Αγώνων του Βόλου και σύζυγος Ντόρας> Ισίδωρος Κούβελος, μαζί με  τον <θέλω να γίνω ΠΑΣΟΚ, αλλά φοβάμαι να το πω> Φώτη Κουβέλη και τους Καπραλο-συνεργάτες τους δεν δέχτηκαν την συγνώμη της Βούλας Παπαχρήστου και της διάλυσαν το όνειρο της ζωής της για ένα αστείο (έστω κακόγουστο) στο Twitter.Τι λέτε ρε
αδέκαστοι χαραμοφάϊδες; Αυτοί που μέσα σε 8 χρόνια εγκατάλειψαν και  κατάστρεψαν όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που χρυσοπληρώσαμε ( γιατί υπήρχε χρήμα που έπρεπε να φαγωθεί) το 2004. Αυτοί, που όταν δεν υπήρχε άλλο χρήμα να κατασπαταληθεί για το αθλητικό ιδεώδες, έκλεισαν τα στάδια το ένα μετά το άλλο, χωρίς φυσικά κάποιος να έχει την τσίπα να παραιτηθεί. Αυτοί, που  ακόμη και προχθές τους ρεζίλεψε το BBC με  ρεπορτάζ για το χάλι των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, αυτοί καταδίκασαν το κοριτσάκι με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί την φωτογράφησαν ως ρατσίστρια , γιατί λέει ανέβασε στο Twitter κάτι που είδε στο Facebook και της φάνηκε αστείο. Κακόγουστο; Κακόγουστο. Βλακεία ; Βλακεία. Να το δεχτώ. Ζήτησε χίλιες συγνώμες επίσημες και ανεπίσημες και ο mr <έμβασμα του 1.000.000 ευρώ> ανένδοτος : " τα λάθη πρέπει να πληρώνονται ". Ρε Πύρρο, ρε Νικολαΐδη, ρε Αφρουδάκη ,εσείς που ξέρετε καλά με τι θυσίες κατάφεραν όλα αυτά τα παιδιά να βρεθούν στο Λονδίνο, εσείς που ξέρετε ακόμα καλύτερα ποια ακριβώς είναι η συμβολή των Κουβελο-καπράλων στην αποστολή ΑΥΤΩΝ των Ολυμπιακών Αγώνων, σίγουρα μπορείτε να εξακριβώσετε αν είναι ή δεν είναι ρατσίστρια η Βούλα Παπαχρήστου. Αν όχι λοιπόν ,πάρτε τους όλους και φύγετε, αν δεν ανακαλέσουν τον αποκλεισμό της Βούλας. Αφήστε τους αμανάτι. Έτσι κι αλλιώς, μόνο για να παίρνουν τζάμπα μισθούς και για να βγαίνουν φωτογραφίες για νίκες άλλων είναι εκεί.Τώρα που το καλοσκέφτομαι μάλλον θα είμαι και γω ρατσιστής, αφού τα περισσότερα ανέκδοτα με τα οποία έχω ξεκαρδιστεί έχουν μέσα Πόντιους ή ξανθιές. Α, μην ξεχάσω τι γέλιο, ρίχνω με τον Πίου. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.


Υ.Γ. 1 : Για την άλλη Βούλα (την Πατουλίδου ντε) το μόνο που έχω να πω, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα της κατάφερε να καταπιεί την αθλήτρια.Κρίμα το γαμώτο.

Υ.Γ. 2 : Λείπεις και συ ρε Σωκρατάκο, που τους ξεφτίλιζες και τότε, θα τους ξεφτίλιζες και τώρα.

Υ.Γ. 3: Για το τέλος αντιγράφω αυτούσια τη χτεσινή δήλωση - απάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, αμέσως μετά το ρεπορτάζ του BBC για τις εγκαταστάσεις στον Αγ. Κοσμά. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ !!!
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος τόνισε: "Ναι, έγιναν λάθη και σπαταλήσαμε πολλά χρήματα, ωστόσο η Αθήνα έγινε μια μοντέρνα πόλη. Μετά τους Αγώνες είχαμε καινούργιο αεροδρόμιο, καινούριους δρόμους και καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες. Το να κατηγορούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είναι εύκολο, ωστόσο πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για τις κυβερνήσεις που αύξησαν το δημόσιο χρέος για όλα αυτά τα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...