Τέσσερις τραυματίες σε επεισόδια στην πλ. Γκύζη



Επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν στη 01.20 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην πλατεία Γκύζη, με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να τραυματιστούν, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα και περιπολικά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα επεισόδια είναι συνέχεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό μια ομάδα οπαδών της ΑΕΚ, που επέβαιναν σε περισσότερα από 20 δίκυκλα, επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι βρίσκονταν σε καφενείο, κοντά στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας τους.

Ακολούθησε συμπλοκή με πέτρες, σιδηρολοστούς, φτυάρια και άλλα αντικείμενα. Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν στα κεφάλια τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε γύρω καταστήματα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε προσαγωγές, ωστόσο οι οπαδοί επιτέθηκαν και στα περιπολικά με πέτρες προξενώντας σοβαρές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...