Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του πυρομανή του Πηλίου

Συνεχίζεται η προανάκριση, από την Π.Υ. Βόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, υπό την εποπτεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον ίδιο τον υποστράτηγο Βασίλειο Χαλάτση, ο οποίος...
βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των Διοικητή Π.Υ. Βόλου Νικόλαου Μιχαλάκη και Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Απόστολου Αλαμάνα, μετά και το 2ο συμβάν εμπρησμού μέσα
σε δύο 24ωρα και πολλαπλό από πέρυσι το καλοκαίρι, στο ανατολικό Πήλιο, τα ξημέρωματα της Κυριακής, όπου σε πάρκινγκ στον Αγ. Ιωάννη Μουρεσίου, στην θέση Παπά Νερό, τυλίχθηκαν στις φλόγες 15 Ι.Χ., ένα τροχόσπιτο, μία βάρκα και ένα τρέιλερ, δίπλα ακριβώς από το ελεύθερο κάμπινγκ και την κατασκήνωση ΧΑΝ Πηλίου, η οποία αυτή την περίοδο είναι γεμάτη από μικρά παιδιά, που ευτυχώς δεν κινδύνεψαν στιγμή, ωστόσο για λόγους ασφάλειας οι υπεύθυνοι, οι οποίοι ειδοποίησαν και την Π.Υ., με εντολή τους Αστυνομικού Διευθυντή Αλαμάνα, εκκένωσαν την κατασκήνωση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης εξετάζουν ήδη πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα "χτενίζεται" κυριολεκτικά ολόκληρη η περιοχή, τόσο του ανατολικού Πηλίου ειδικότερα, όσο και της Μαγνησίας γενικότερα.

Το απόγευμα μάλιστα της Δευτέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενη προς τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε, δεσμευόμενη για την διασφάλιση της ανωνυμίας, η οποία έχει ως εξής:

Aνακοίνωση Αστυνομίας:Υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στη θέση «Παπά Νερό» στον Άγιο Ιωάννη Μαγνησίας

"Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στη θέση «Παπά Νερό» στον Άγιο Ιωάννη Μαγνησίας, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 24210-76995 ή το 100 της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας".

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ video, με πλάνα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς τα ξημερώματα της Κυριακής, δηλώσεων του Πυράρχου Νικόλαου Μιχαλάκη, της σύσκεψης υπό τον υποστράτηγο Βασίλειο Χαλάτση αλλά και δηλώσεων του Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Αργύρη Κοπάνα, όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες του e-Volos.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...