Δάντης - Κωστόπουλος... βάζουν φωτιά στα «Αστέρια»!



Ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να συναντήσει μουσικά τον Χάρη Κωστόπουλο και μαζί στις 24 Αυγούστου να ανέβουν... στα ΑΣΤΕΡΙΑ!
Από την Παρασκευή 24 Αυγούστου, το ιστορικό στέκι στην παραλιακή που επί σειρά ετών έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, αυτή την φορά θα παρουσιάσει στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα ροκ και λαϊκά τραγούδια.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συνεργασία που θα συζητηθεί!
Και το σίγουρο είναι ότι εάν ανατρέξουμε στην πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του Χρήστου Δάντη θα θυμηθούμε ότι είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και μουσικές ανησυχίες, που πάντα μοιραζόταν με τον κόσμο.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι μετά από μια μακροχρόνια πορεία σε μουσικές σκηνές, την οποία απόλαυσε πραγματικά, ένιωσε μια άλλη επιτακτική ανάγκη: Την ανάγκη να γλεντήσει. Γνήσια και αληθινά, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να γλεντάμε.

Και ποια καλύτερη παρέα από το Χάρη Κωστόπουλο; Έναν καλλιτέχνη που σέβεται και αγαπά εδώ και πολλά χρόνια και πάντα ένιωθε ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν επαγγελματικά.

«Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα» κι άλλες κορυφαίες επιτυχίες του Χάρη Κωστόπουλου θα εκτοξεύσουν την διάθεση.
Ο all time classic Γιάννης Γιοκαρίνης με την «Ευλαμπία» του και όχι μόνο θα μας ταξιδέψει σε αξέχαστες εποχές ενώ ο δημοφιλής rapper ΒΟ θα μας εξηγήσει ότι στην αγάπη δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας με την επιτυχία του «Είσαι μόνο 20 χρονών»…

Το δυναμικό της «παρών» θα δίνει στο πρόγραμμα η νέα γενιά καλλιτεχνών που αξίζει να γνωρίσετε: Αλεξάνδρα Κόνιακ, Εύα Γεωβανέκου και Γεωργία Βρανά.

Σίγουρα η συγκεκριμένη καλλιτεχνική παρέα θα δώσει τους δικούς της δυνατούς ρυθμούς διασκέδασης στην παραλιακή σε απανωτά πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε!


Αστέρια Γλυφάδας, Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108944558, 6977344347
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...