Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών της σπείρας που εξαπατούσε ηλικωμένους



Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη συλληφθεί δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 50 ετών, ενώ αναζητείται ο 25χρονος
συνεργός τους.

Πρόκειται για τους Κίτσα Πασχάλη του Βασιλείου και της Ευδοκίας, Μαραγκό Χαράλαμπο του Χρήστου και της Μαρίας και Κίτσα Αθανάσιο του Πασχάλη και της Πασχαλιάς (σ.σ. μη συλληφθείς), κατοίκων Αλεξάνδρειας Ημαθίας.



Κίτσας Πασχάλης


Μαραγκός Χαράλαμπος


Κίτσας Αθανάσιος

Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων των προαναφερομένων, καθώς και των φωτογραφιών τους κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό των δραστών των ήδη τετελεσμένων περιπτώσεων κλοπής και απάτης, την αποτροπή τέλεσης νέων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και ειδικότερα των ευάλωτων και ανίσχυρων ηλικιωμένων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...