Kάνε τη ζωή σου εύκολη!



Η καθημερινότητα για τις περισσότερες από εμάς είναι δύσκολη και απαιτητική. Ωστόσο, υπάρχουν απλοί τρόποι για να παραμένουμε όμορφες και λαμπερές χωρίς να περνάμε ώρες ολόκληρες μπροστά από έναν καθρέφτη.
Ακολουθήστε τις παρακάτω μικρές συμβουλές και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη.

1)Προτιμήστε ένα χλιαρό ντους από το να γεμίσετε την μπανιέρα σας με νερό. Έτσι, γλυτώνετε χρόνο, κάνετε οικονομία στο νερό και διατηρείτε την επιδερμίδα σας καλύτερα ενυδατωμένη.

2)Μην ξεχνάτε ποτέ τον βραδινό καθαρισμό προσώπου. Είναι το α και το ω μιας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας.

3)Βάλτε στην άκρη το ξυραφάκι και επιλέξτε για την αποτρίχωσή σας ειδικές λοσιόν που ενυδατώνουν και ελαχιστοποιούν τις τρίχες. Έρευνες λένε ότι η μέση γυναίκα δαπανά περίπου 8 ώρες τον χρόνο με το ξυράφι στο χέρι. Ε όχι!

4)Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενυδάτωσή σας, ακολουθήστε τη μαγική συμβουλή «less is more». Επιλέξτε, λοιπόν, το ιδανικό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες.

5) «Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου», λέει ο λαός! Πιάσε, λοιπόν, τα μαλλιά σου μια ωραία, σφιχτή αλογοουρά, που θα ξεκινά από το κέντρο του κεφαλιού σου. Πρόσθεσε μικρά χρωματιστά τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη!

6)Τέλος, κάνε εύκολη τη ζωή σου χρησιμοποιώντας προϊόντα μακιγιάζ 3 σε 1. Έτσι, με την ίδια χρωματική παλέτα θα μπορείς να βάψεις μάγουλα, χείλη και μάτια, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα!

Πηγή: myself.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...