«Βλέπει» άμεσα Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός θα ξεσπιτωθεί ξανά από το ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας και στη ΠΑΕ εξετάζουν ακόμη και την άμεση μετακόμιση στη Λεωφόρο αν ανάψει... πράσινο η έκθεση των μηχανικών!
Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει την επιστροφή του στην Λεωφόρο, όλα έδειχναν για τις αρχές
του νέου έτους αλλά δεν αποκλείεται να δούμε το «τριφύλλι» στην ιστορική του έδρα πολύ πριν από ότι αναμενόταν και συγκεκριμένα στο επόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο! Η συναυλία του Φοίβου στο ΟΑΚΑ στις 24/9 ξεσπιτώνει ξανά τους «πράσινους» από την Καλογρέζα και ως εναλλακτική εξετάζεται φυσικά και η Λεωφόρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα αναμένεται να κριθούν από την έκθεση των μηχανικών μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Αν ανάψουν... πράσινο φως, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα. Αν, όμως, γίνει το αντίθετο τότε... καλό Γενάρη. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αλλά αν οι «πράσινοι» φιλοξενήσουν τους Περιστεριώτες στη Λεωφόρο που θα έχει κριθεί «έτοιμη», τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την άμεση μετακόμιση στην Αλεξάνδρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...