Μπαίνει πρόεδρος και στηρίζει Φερέιρα ο Αλαφούζος



ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα απώλεια βαθμών και το 1-1 με τον Ατρόμητο. Σημαντικές αλλαγές στο σημερινό ΔΣ με τον Γιάννη Αλαφούζου να αναλαμβάνει, πιθανότατα, πρόεδρος και να επιμένει στην στήριξη του Φερέιρα.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων δείχνοντας πως έχει πολύ βαθιά και σοβαρά προβλήματα ως ομάδα. Με την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -9 και το πρωτάθλημα να δείχνει χαμένο από τον Σεπτέμβρη, η κριτική που δέχονται πλέον, τόσο ο Φερέιρα αλλά όσο και οι παίκτες είναι πολύ έντονη και η... μπάλα περνάει σε διοικητικό επίπεδο.

Στο σημερινό ΔΣ (17:00) ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ενώ θα στελεχώσει τη διοίκηση με άτομα της εμπιστοσύνης του.

Η επιλογή είναι σχεδόν αναγκαστική για τον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” καθώς και ο Γόντικας θέλει να περάσει σε δεύτερο ρόλο αλλά και δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος να αναλάβει τις ευθύνες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ φήμες υπάρχουν πως θα επιστρέψει στο προσκήνιο ο Άγγελος Φιλιππίδης μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ προ εννέα ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...