Δεν ψηφίζουν τρεις βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ τα εργασιακά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πονοκέφαλος για τον Φώτη Κουβέλη τα μέτρα του μνημονίου που θα έρθουν στην Βουλή τις προσεχείς μέρες. Ήδη τρεις βουλευτές του , του έχουν διαμηνύσει ότι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα που ζητάει η Τρόϊκα εξαιτίας των εργασιακών. Βλέπεται θα περάσουν ΟΛΑ μαζί έτσι ώστε να μην έχουν αντιρρήσεις σε κάποια μόνο και να ψηφίσουν τα υπόλοιπα. Ή όλα ή ΤΙΠΟΤΑ και έτσι οι τρεις βουλευτές ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ να μην τα ψηφίσουν.
Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ γνωρίζει τα ονόματα των τριών βουλευτών αλλά δεν τα δημοσιοποιεί γιατί αναμένει την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ τους σε περίπτωση που η ΔΗΜ.ΑΡ αποφασίσει τελικά να ψηφίσει τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα(πράγμα για εμάς πολύ πιθανό). Άλλωστε εάν καταρρεύσει αυτή η κυβέρνηση η ΔΗΜ.ΑΡ θα έχει ποσοστά ίδια ή χαμηλότερα από τις νέες εκλογές που θα προκύψουν. Αυτή που πραγματικά θα βουν ωφελημένοι είναι οι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ  Σύριζα, Χρυσή Αυγή , Ανεξάρτητοι Έλληνες που θα πρέπει όμως να προτείνουν εναλλακτική λύση στην περίπτωση που οι Εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μας δώσουν την δόση μας και αυτομάτως θα αναγκαστούμε να βρούμε οικονομικούς πόρους για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις ή δεν θα πληρώσουμε καθόλου για κάποιο χρονικό διάστημα. Επομένως ή μας γαμάνε στα μέτρα ή πεθαίνουμε έτσι μας κατάντησαν όσοι τόσα χρόνια μας πλήρωναν με δανεικά και αγύριστα!!! Α βρε Κωνσταντίνε Μητσοτάκη πως δικαιώθηκες. Εάν έκανες από το 1992 τις ιδιωτικοποιήσεις  και δεν σε έριχναν θα μαθαίναμε να ζούμε με λιγότερα και δεν θα είχαμε τώρα θηλιές τα δάνεια που μας πνίγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...